reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Domik gratulacje dla Lenki:-)

Agacynda super ze ktg dobre ;)

Agus sliczne dzieciaczki :-)

Noelle dawaj do mnie! U mnie dzis byly burze i deszcz rano a jutro ma byc tylko 22 stopnie:-)
Takze kto chetny zapraszam ;))

Myniu witaj! Co u Ciebie?

Pianeczko jak to mowia do wesela sie zagoi ;) ale to i tak dobrze ze dopiero pierwszy taki upadek, uchowala sie dlugo Kalinka ;) a pogoda u nas jak zwykle podobna ;)

Ostatnia edycja:
domik ale z Lenki akrobatka.moj tylko z brzucha na plecy w druga strone nie idzie jej;)
agnieszko sliczne masz te dzieci.
Myniu witaj kochana .tesknilysmy:*
Asita-kolejny dzien zlecial!

Mojej raz w nocy sie udalo przekrecic z brzucha na plecy i jakie bylo moje zdziwienie kiedy zobaczylam ze moje dziecie spi na plecach bo pamietalam ze kladlam ja na brzuszek ;)

AGACYNDA fajnie było posłuchac nie? W szpitalu to była najmilsza rozrywka w ciągu dnia:-D

AKROBATKA TO CHYBA MAŁO POWIEDZIANE!!! jak ją przewijam to od razu na brzuch się przewraca, a jak nie moze tego zrobic bo ja trzymam to łapki na bok, chwyta się przewijaka i stara się siadac. w wózku jej juz nie zostawię bo sekundy 3 i jest na brzuchu, albo łapie się wóżka i ''wychodzi'' z niego. nogi miedzy szczebelka mi też już znam. jedynie w wanience lezy jak królowa:-D czasem kopnie nogą i rozmawia z rybką z wanienki jak leży na brzuszku:-D

aaaa no i ostatnio trzymałam ją na kolanach i oglądała wiatraczek wbity w doniczkę, która lezała na parapecie. nagle mała złapała się ramy rogówki i staneła na nogi:szok: zawału przez nią dostanę!

witajcie
moja dziś tak szalała że szok, a podkusiłam się ma szklankę karmi ehhh
jutro jem chleb z wędliną jak będzie to samo będę prawie pewna że to ta cholerna nietolerancja laktozy i kupie ten delicol ( enzym laktazy)

my po bilansie ;-) mała przybrała przez 8 dni 260 gram , ważyła 3390 a dziś 3650 ( i to ważona była 10 min po tym jak się obsrała na potęgę, musiałam ją w aucie przebierać hihi)
w ogóle to pediatra powiedział że dość nietypowa ta bakteria wyszła w szpitalu u mojego dziecka, że wyniki ogólne bardzo dobre a tu taka bakteria ehhh
a ta bakteria to klebsiella oxytoca, ale w środę zawiozła mocz na posiew i około wtorku koleżanka odbierze mi wynik i od razu do mnie zadzwoni
my jutro wyjeżdżamy do rodziny , 24 tego wesele brata męża, 1 września chrzest Anastazji, już nie mogę się doczekac tego wyjazdu

Agacynda cieszę się że ktg ok
upały faktycznie okrutne

buziaki kochane
papap

Mgielko super ze Nastka tak ładnie przybiera na wadze :) kciuki żeby posiew był już ok :)

Domik łooo to rzeczywiście musisz uważać na Lencię na każdym kroku, szoook. Niedługo to ona zacznie Ci biegać:) a w gondoli jeszcze jezdzicie?

Ostatnia edycja:
Hej,
Asitko! Piekna temperatura!!Oby tak dalej!!Kciuki ciagle zacisniete!!
mgielko tak jak rozmawialysmy-dobrze bedzie! milego wyjazdu:*
Gosiak u mnie chlodniej dzisiaj a juz sie miala wybierac do ciebie.
agacynda to jaka ta szacowana waga malej?? moze pisala a mi umknelo:/

Dziewczyny my na weekend jedziemy ze znajomymi na wycieczke.Młodziez zostaje z dziadkami.Aaaa! Postaram sie zajrzec wieczorem a jak nie to w poniedzialek:*

reklama
Hej:)
Noelle uuu no to luksus macie bez dziecka ;) a gdzie się wybieracie?

Jak się dziś czują nasze ciężarówki,Agacynda, Sihayko i Anulka? :)

Asitko kciuki coraz mocniej zaciśnięte! Ciężarówki przeslijcie Asi fluidki brzuszkowe ;)

Pytanie do mamusiek :) Pianki, Agi, Noelle, Domik i Krolewny. Jaką i czy wgl polecacie maty edukacyjne dla maluchów? Ja się zastanawiam nad rainforest Fisher Price.

Do góry