reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

dokładnie: na czczo 64, po1h - 91, po 2h - 69, ale chyba się tego nie leczy?:-D
a to, że mam głodomora zauważyłam już dawno:-D czasami ledwo wyjdę z domu, a juz głodna jestem:tak:

reklama
Oj czy się leczy to nie wiem, ale wydaje mi się, że nie... :-) może zacznij więcej owoców jeść :p o właśnie... Masz Anulk@ jakieś zachcianki ciekawe?

no właśnie najchętniej jadłabym same owoce i warzywa zwłaszcza w te upały, odrzuca mnie od wędlin (od mięsa nie), ale żeby tak szczególnie na coś to nie mam zachcianek... jeszcze?
w ogóle to oprócz brzuszka i tego że szybciej się męczę nawet chodzeniem to zadnych szczególności
no i dzis przez to z głupoty kupiłam sobie 4kg brzoskwin i zapomniałam że muszę je przynieść ze sklepu do domu, no i potem bolał brzuszek i skurcze i kłucia.... ehh idiotka:zawstydzona/y:

GOSIAK obecnie szyję z filcu oraz różne opaski, ale w planach mam robienie maskotek z materiału.

jeee jak gorąco!!!!!!!!!! oddychac nie mam czym. dziecię mi się rozpływa......

Anulk@: niestety ale 3 letnie dziecko jest juz na tyle rozumne ze nie wmusisz mu jazdy na czymś na czym ty chcesz zeby jeździło ;]]] mamy biegowy ale jeździc nie chce, a wszystkie dzieci na osieldu na hulajnogach jeżdżą wiec.. :p maluchowi to podstawisz i wsiada ale takie dziecko ma juz swoje widzimisie i cóż :p a mam odmawiac dziecku zabawy ? no raczej niee :p

dzieki sihaya za info, bede szukac wiec piłki :p

Anulk@ no ja też czasem zapominam, że nie wolno dźwigać... ale zawsze mi ktoś przypomina i np w sklepie jak jestem na zakupach to miły pan ochroniarz mi zanosi zakupy do auta :)

Domik gorąc straszny... ja tak jak Twoja Lencia też się rozpływam...

nie mam pomysłu przy takim upale na obiado-kolacje... ma ktoś coś?

AGACYNDA masz jeszcze tej wody z basenu? jak tak to proooosze polej mnie!!!
NOELLE jutro wysyłam sowę i krówkę. miałam zdjęcie zrobic ale z rana jeszcze zszyc musze bo dziś maszyna zastrajkowała... małpa jedna. a dla małej zrobiłam opaseczkę z gumki ozdobnej z biała różyczką i różowym kamyczkiem w środku. Lenka wygląda w niej słodko i tez jej taką zrobię:-D

Domik mam wode w basenie ale basen daleko :-) bo u rodzicow na ogrodzie jest :p hihi

Dziewuszki umieram... Specjalnie dzisiaj lezalam caly dzien zeby mi stopy nie spuchly a co za tym idzie, by nie bolaly... Poszlam na dwie godziny na SR i juz mam male shrekowiaki... Yhss ... Wrocilam do domu, wlazlam pod prysznic, a jak wyszlam to nie moglam sie do stop schylic zeby je wytrzec.
Halooooo Anieeeeelaaaaaa! Rodzimy sie !! :p

Hehehe jeszcze trochę Agacydnko:) już niedługo:)

Mi przyszły dziś wkładki laktacyjne więc kolejna pozycja na liście do odhaczenia. Jeszcze zostało zakupić te nieszczęsne koszule bo póki co tylko jedną mam... i pampersiaki dla Małej:)

reklama
Hej :)
Agacynda jeszcze troszkę musisz się uzbroić w cierpliwość ;)

Sihaya no to już powoli możesz zamykać listę ;) Pampersy ważna rzecz :)

A ja się wczoraj udaru nabawiłam od słońca i całe popołudnie, wieczór i noc umierałam, było mi niedobrze, głowa bolała, dreszcze masakra jednym słowem. Dziś już jest lepiej na szczęście.

Do góry