reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

A u nas od rana pada deszcz i 23 st za oknem :-p
domik moje serce podbił krecik - ech chyba jestem sentymentalna :-D
Anulk@ ja miałam rozpinane na bokach i po środku - maskara zapiąć takie małe guziczki miały, miałam też z rozcięciem po bokach - nie wiem jak z mniejszym biustem ale moje DD uciekały bez problemu i w zasadzie efekt jakbym wcale koszuli nie miała :-pa w domu najwygodniej mi było w zwykłej piżamie, podciągałam do góry i po problemie :-D ja to mówi mój mąż striptiz dla ubogich ;-)
Agnieszka słodziaszki te Twoje pociechy!
Oj biedne nasze ciężaróweczki..dmucham w Wasze strony trochę chłodku od morza ;-)

A u nas pierwsza krew - zdarte kolanko córci a płaczu jakby co najmniej nogę urwało..całą noc biedna przeżywała :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Myniu ja piję Ziółka:) ale to początek pierwszego cyklu, więc jeszcze nic Ci o nich powiedzieć nie mogę:) no może poza smakiem- nie są złe, ale to nie o to tu przecież chodzi:)

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :) to ja... Ciągle ta sama niestety. Agacynda widzę, że już niedługo :)
Paulinko ja też od tego cyklu piję tylko chciałam zorientować się czy możńa łączyć z clo, niektóre dziewczyny łączą ale ja jednak nie zaryzykuję. A zioła mi nawet smakują i lubię się podelektować przed snem, taki rytuał :)

reklama
Do góry