reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Domik - wrzuc tu zdjęcie krówki jak zszyjesz..
Gosiak - to Ty jeszcze wczoraj na słońcu byłaś? ja w domu ledwo wyrabiam...

A mogę Was zapytać jaką koszulę do karmienia kupić ?- yyy... znaczy jakie "dojście" jest najwygodniejsze? dekolt na guziki? czy w serek? czy takie cięcia po skosie?

reklama
Sihayko nooo szalejesz z ta lista :-) a kiedy ja do konca zamkniesz? :-))

Gosiu bidoku... Nie wymiotowalas?

Anulk@ mysle ze wygodniej te koszule "na zakladke"... Albo te w serek bo sa wyciete ze spokojnie mozna cycocha wyciagnac.

Noo jeszcze troche dziewczyny ale serio wykitowac idzie. Bylam dzisiaj na ktg. W poniedzialek ide na ostatnie usg... Wreszcie bo dawno Robaczka mojego nie widzialam.

zyje!!
jestem!!
;D
odratowali mnie;D za to teraz plecy bola;D
Domik ale masz tepo dziwczyno!!!Ja guzik przyszywam dwa dni;D zapodaj mi numerem konta i podlicz cene za te cuda .:D:D bede polowac na listonosza:D:D:D:D:DD::D
Agacynda pogon Anielke;D
anulka o jaaa ty juz 21 tydzien!!!:D
Gosiak dawaj zdjecie malenkiej!!Jak u Was?opowiadaj!

sihaya co tam?? poradz!! dobre skuteczne cwiczenia na chory kregoslup!!

ja sie rozplywam....co za skwar...

boże w końcu jakimś chłodem powiało!!!!! masakra!

zapraszam na fb do kolorowej igiełeczki:-D

zakupiłam dziś materiał czerwony w białe gochy i biały w kolorowe grochy, koronki na opaski. ależ będą cuda:-D
ANIULKA mucka i sowa taka IMG_1403.jpg

a co do koszul to ja miałam te rozpinane po bokach i były ok. sprawnie się wszystko robiło. teraz leżą odlogiem i czekaja na lepsze czasy:-D

Załączniki

• IMG_1403.jpg
    IMG_1403.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 30
Heej :-)

Agacynda na szczęście nie zwracałam ale było mi mega niedobrze, heh czułam się jak naa początku ciąży ;) dziś już się z tego śmieję ale przedwczoraj nie bylo mi do śmiechu.
Jak sie dzis czujesz?

Anulka ja miałam 4 koszule i każda z innym dekoldem, jedna rozpinana z dwoch stron po bokach, druga przez środek, trzecia z zakładkami a czwarta z zakladkami i takim jakby trojkatem wszytym w dekold nie wiem czy wiecie o co chodzi :-) i powiem Ci ze wszystkie mi pasowały oprócz tej ostatniej, ja nosilam najmniej.

Noelle bidoku, Ty to sie masz z tymi plecami :( Nataszka jest przesliczna a Ty jaka szczupla laska to slow brak, wcale nie widac ze rodzilas :) u nas wszystko dobrze, Sara juz ciekawa swiata sie robi, nie bardzo chce lezec w wozku woli sie rozgladac ;) zdjecia kochana na fb sa aktualne ;)

Domik ale Ty cuda robisz! A masz moze w planach przytulanki takie z metkami z tego materialu a'la millou?

Sihayka jak dzis samopoczucie?

Asitko co u Ciebie?

Pianko jak Kubuś?

A Aga gdzie sie podziewa?

Ostatnia edycja:
witajcie
Noelle dobrze że już ci lepiej
Domik piękne te rzeczy naprawdę
jadę dzisiaj na taki wcześniejszy bilans to odezwę się po,
wczoraj zawiozłam małej posiew, wyniki będą za tydzień, koleżanka ma mi odebrać bo my jutro już wyjeżdżamy

buziaki do później papa

hej kobietki

Przepraszam za nieobecność na forum ale przylecieli do nas znajomi z angli i jakoś tak wyszło że nie mam za dużo czasu jeszcze te chrzciny w niedziele

Ciężaróweczki nasze kochane jak się czujecie ?To już ostatnie tygodnie

Domi piękne cuda szyjesz,zazdraszczam talentu :)

Gosia współczuje udaru. Mój mąz też się nabawił i niestety jak to mężczyźni gorzej niż dziecko ;) a jak chciałam go do szpitala zawieść to momentalnie jego stan się poprawił ;p

P1130636.jpgP1130643.jpgmoje dwa kurczaki ;)

Załączniki

• P1130636.jpg
    P1130636.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 28
  • P1130643.jpg
    P1130643.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Agacyndka jak tak dalej pójdzie to nie zamknę tej listy:p o ile pampersiaki wiadomo, nie problem, to z koszulami wrrrrr.... będę po oddziale w samych majtach siatkowych biegać:D
A na ktg rozumiem wszystko ok??

Margotko jak się czujesz?? spacerki spacerkami ale w takie upały nie przedobrzaj...uważaj na siebie!! <nonono>

Noelle napiszę Ci na priv;)

Właśnie doczytałam Margotko, że dziś już lepiej:)

Domik kolejne cudeńka:)

Ja nawet się trzymam, rano jest super a potem z każdą godziną gorzej. Wieczorami wymiękam już... Ale jutro już ponoć ma być mniejszy upał.. albo to w sobotę dopiero? hmm...
Wczoraj mnie znów trochę szyjka kuła:| Dobrze, że w środę wizyta to się dowiem co tam się dzieje...

Zachciało mi się lasagne... i jak tu robić w taki upał, ehh...

Hej dziewczyny :-)
GOSIAK żyje ale czas wlecze mi sie niemiłosiernie :-( dobrze, że juz Ci lepiej :-)
AGNIESZKA śliczne te Twoje dzieciaki tylko pozazdrościć :-)
NOELLE mam nadzieje że plecki Ci już tak nie dokuczają :-)
SIHAYA mi mąż już dawno kupił dwie koszule z rozpinanymi guzikami po bokach do karmienia, tylko dzieciaczka jakoś nie ma :-(
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

edit
ja już dziś po drugim prysznicu.. jest gorzej chyba niż wczoraj...:/
nawet inke zrobiam sobie w wersji ice...

Ostatnia edycja:
Do góry