reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej, ja byłam u rodziców wie sie nie odzywałam, ale juz wróciłam :p

Asita: trzymam kciuki za Twoja fasolinke zeby zakiełkowała :) super ze sie udało!!!
Gosiak: ja nie wiem jak ty spacerujesz w takim upale :p ja generalnie tez wolałabym przebywac na dworku więcej ale sie nie da.. a spacerowanie tak daleko z dwójką dzieci to mało realne, zawsze cos :p my wychodzimy rano, koło 8.30/9 tak na godzine, ale to sklepy zaliczamy i warzywniak :p a potem to dopiero po 17, jak po Maje do przedszkola do o 14.30 ale teraz nie chodzi wiec dopiero wieczorem bo sie nie da ;// teraz sie dotelniły dziewczyny bo urodziców na działce cały dzien :p
ahhh chce juz miec dom....
Mgiełka: ja polecam tez kupić wage, ja mam i waze raz na tydzien i widze czy przybiera :)
Agacynda: to kłócie to na pewno szyjka, tez miałam takowe kłócie :p

a w ogóle to trzymajcie kciuki bo w tym tygodniu powinno byc wiadomo co z naszym kredytem lub na początku przyszłego :p

a jeszcze Anulka: ja mam chuste zwykłą z allegro za 50zł, bawełniana, dla mnie spoko, choć ja chuste mam tylko jak pada deszcz zeby Maje do przedszkola odprowadzać, bo wtedy nie targam wózka z folią tylko pod parasol raz dwa i jestesmy,a tak to nie nosze, nie mam potrzeby z reszta na taką pogode chusta jest bez sensu bo sie wszystko lepi.. ale ta co mam ją jest spoko :) na kwietniówkach duzoi dziwczyn je ma :):)

nie wiem co tam jeszcze bo zapomniałam hahaha :p
umyłam wczoraj fotel do karmienia i Lenka juz dzis w nim zajadała :p ale coś owoce jej mniej podchodza niz warzywka, bo jarzynową całą zje a owocków to tak 3/4 :p

reklama
Królewno ja przy okazji też dziękuję za info dotyczące chust:) widzisz to też jest myśl.. kupić taką za 50pln... sprawdzić czy się w ogóle będzie w tym nosić, jak się będzie sprawdzać, itd... i wtedy albo zostawić taką albo inwestować w inne jeśli by się miało zachciankę lub inne wymogi...
Kciuki za kredyt trzymam!!

Krolewno trzymam kciuki za kredyt!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asitkoooooo &&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze sie uda!!!!

Jezuuu... Mam takie nogi spuchniete. Zaraz mnie zacznie szał zalewac...

agacynda mi na opuchnięte nogi pomagał krem Perfecta Mama chłodzący na opuchnięte i zmęczone nogi z arniką górską i mentolem, moczyło się też nogi w wodzie z solą no i jak najwięcej z nogami w górze

A ja nie wiem czy to podświadomość, że pisałam o tym wcześniej czy co ale szyjka mnie już 3 raz dziś zakuła... :|
Jak tak dalej pójdzie Agacyndka to ja razem z Tobą urodzę:|

Sihayko ten wózek jest do jazdy po terenach ;) na tamten przesiadziemy sie na spacerowke bo niestety Sarze bylo w nim za goraco bo gondola jest wylozona cieplym materialem i nie ma przewiewu stad drugi wozek. Te zaglowce to super impreza, my nie bylismy za dlugo bo z malym dzieckiem w taki tlum to zabojstwo, bylo ok 4 mln ludzi a ze byly jeszcze koncerty Nelly Furtado i eska music awards to ludzie sie zjechali. Mogliscie tez wpasc;) Przepisu na grzeczne dziecko nie mam wiec przykro mi ale nie bede mogla sie podzielic :-)

Asitko ja nie nakrecam, chcialam tylko zebys sie nie martwila ze ten sluz to cos zlego. Fluidki dzieciowe &&&&

Anulka gratuluje synka! :)

Krolewno my w cieniu chodzimy, zawsze gdzies w lesie lub w parku spedzamy czas. Z dwojka to sobie wyobrazam ze nie dalabys rady, tym bardziej ze Maja juz sama chodzi. Z malcem w wozku jest fajnie bo spi wiekszosc czasu a nawet czasami caly spacer :-) powodzenia z karmieniem Lenki:-)

Agacyndko na opuchniete nogi tez mialam ten balsam co Pianka pisze, pomagal. Wiem co przezywasz bo mialam to samo i mialam jiz dosc. Najwazniejsze zebys z rana nie miala obrzekow bo to moze swiadczyc o gestozie. Mnie to niestety dopadlo w 38 tc i stad mialam cc.

Oo dobrze ze powiedzialas Gosiu bo musze zaobserwowac swoje nogi rano... Kurcze. A mocno mialas spuchniete??

Sihayko spoko, mozesz rodzic ze mna :D razem bedzie razniej hihihi pierwsze kopy tez byly mniej wiecej w tym samym momencie :-))

reklama
Sihayko za 3 tygodnie mozesz juz rodzic :-).

Agacynda ja kostek nie widzialam u siebie wcale, buty musialam kupic dwa rozmiary wieksze... a wlasnie kiedys pisalas ze kupilas sobie buty i narazie mamie oddalas. To niestety ale mi stopy jak urosly tak zostaly, tyle tylko ze opuchlizna zeszla ale w buty sprzed ciazy nie ma szans zebym sie wbila... a mam tyle pieknych szpilek, sandalkow... teraz mam rozmiar wieksze stopy niz mialam.

Do góry