reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Mgiełko super, że Was wypuścili i że wyniki lepsze. Tak jak napisała Agacynda powtórz badania i będzie ok:)

Agacyndka widzę, że krzaki przemówiły do wyobraźni :D hehehe.... jak torby już spakowane to teraz pozostaje tylko czekać aż Anielcia da sygnał;)
Aha... w temacie książkowym polecam "język niemowląt":) ponoć bardzo fajna:) jutro zamierzam zakupić, plus tą od Ciebie o laktacji:)
A "język" poleciła mi koleżanka, która dziś mnie nawiedziła z synkiem. Przeplotkowałyśmy pół dnia;) i teraz jakaś taka ledwo żywa, zmęczona jestem... znów się gorąco na zewnątrz zrobiło:/

reklama
ooo Sihayko dzieki za cynk o ksiazce, zaraz sobie zamowie :-)
fajnie, ze mialas udane popoludnie. ja jak wrocilam do domu to dotarlo do mnie, ze ktorys ze szczeniakow sie wytarzal w jakiejs padlinie, bo cale moje leginsy po prostu cuchnely. musialam wskoczyc pod prysznic, zeby zmyc z siebie ten smrod.

help. Aniela ma adhd. przez pepek zaraz wyskoczy. ja w ogole nie czuje potrzeby zeby liczyc ruchy, bo 10 kopow to jest w pierwszych minutach po przebudzeniu...

Pamiętacie mnie jeszcze? Bo ja Was staram się czytać na bieżąco, chociaż dopiero niedawno wróciłam do siebie od Mamy -miała 2 zawały i chciałam być więcej z Nią. Trochę ciężko znosimy te stresy, ale mam nadzieję że już wychodzimy na prostą..
Odzywam się przeczytałam o książce, którą polecacie, a mam ją w pdf-ie, jakby któraś chciała...
Tymczasem słodkich snów Mamusie;-)

Witaj Anulk@, wspolczuje zawalow Twojej Mamuni. :( bidulka... Ale juz sie lepiej czuje?

Sihayko ta ksiazka strasznie drooga... Na allegro ogladalam za ponad sto zlotych. :o musze poczekac az mama sprawdzi swoje zrodelka :-)

Agacynda współczuję zachowań adhd Anielki bo doskonale rozumiem;) ja też nie liczę ruchów w ogóle bo by mi liczydła zabrakło;) nawet gin ostatnio mówiłam, że będzie albo baletnica albo adhd;)
wczoraj np jak jechałam tramwajem, Nadusia zaczęła się ruszać że cała bluzka mi falowała a kobieta obok mnie szok w oczach i patrzy mi na brzuch kilka dobrych przystanków co to Mała wyczynia heheh...

A ta książka rzeczywiście ma jakieś chore ceny na allegro; ja dziś będę w matrasie a tam kosztuje ona 30pln
język niemowląt Matras Księgarnie - matras.pl

Anulk@ witaj ponownie:) i rzykro mi z powodu mamy:( mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej!
Za propozycję książki bardzo dziękuję, jednak nie lubie za bardzo czytać książek w formie elektronicznej. Mam kilka różnych pozycji w tej formie i o zgrozo!! ;) postaram się więc ją kupić a jak coś to najwyżej się zgłoszę, bo ostatecznie lepszy pdf niż nic;)
A jak tam się czujecie z maleństwem?? rośniecie ładnie?? jakieś dolegliwości?? co u Was??

heheh rozbawiłaś mnie Agnieszko swoim wpisem o torbach i dwiema dobami hehe... pozytywnie - żeby nie było;) ale wiesz ile może się wydarzyć w ciągu dwóch dób?!;)
a że nasza Agatka lubi mieć wszystko przygotowane i zorganizowane to musi być spakowana na każdą ewentualność i niespodziankę;)

Ja się na razie żegnam, póki jest chłodno jadę po prezent urodzinowy dla siory i do księgarni... no i może do Mohito wstąpię;)

Agnieszkoooo ale ja w tych torbach mam tylko rzeczy ktore miec powinnam :D nic innego :-)) zadnych dodatkowych wynalazkow nie spakowalam :p jedna cala torba nalezy do Anielki :D

Sihayko musialas ta kobitke niezle postraszyc hahahahha takie fale sa nienaturalne hahahahaha udanych zakupow! Do kappahla idz Malutkiej cos kupic :p
wszedzie niedostepne te ksiazki...btrzeba poczekac na zrzut jakis.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem;]
kupiłam siostrze: Wyszukaj biżuterię Apart ale mówię Wam to był koszmar:) 5ty apart odwiedzony w tym tygodniu;] inne jubilerskie przy okazji też... a dziś weszłam do tego apartu i co? i nic nie ma... wyszłam, zadzwoniłam do m. się wyżalić, poszłam do księgarni (książki nie ma na stanie:( ), potem kupiłam dwie koszule dla m., w mohito moja upatrzona bluzeczka wyprzedana:( kappahla nie ma w tym centrum gdzie byłam... no więc wracam do aparta z myślą, że jak nie kupię to jutro jedziemy do Bielska to tam też są Aparty więc m. pomoże przy wyborze... a tu patrzę na gablotę z perłami i od razu te mi się rzuciły w oczy - żeby było jasne - wcześniej ich nie brałam pod uwagę w ogóle, powiedziałabym nawet, że ich nie widziałam hahha... a trzy komplety, które oglądałam kilkanaście minut wcześniej uznałam za nieodpowiednie:D
I zrozum tu mężczyzno kobietę... i to ciężarną hehhe...

reklama
Nie jestem:) a siora sama przysłała mi całą listę życzeń;) i m. in. były kolczyki z perłą;)
teraz jeszcze myślę nad pierścionkiem do kompletu... ciekawe czy w bielsku będą mieć...;)
No i nie mówię ile rzeczy dla samej siebie wypatrzyłam:D haha... chyba muszę w piwnicy drukarnię pieniędzy zorganizować haha....

Do góry