reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

ANIULK@ witaj:) przykro mi z powody mamy. zdrówka dla niej! opowiadaj co tam słychac:)
AGACYNDA SZALEJESZ:p ja to jak wychodzilam ze szpitala to miałam wiecej toreb:p a tak swoją drogą to co Ty tam tej małej spakowałaś?? pytalaś w szpitalu co daja dla dzieci? a sobie?? jak Ty się tam zaniesiesz:p ja pamiętam, że i pielęgniarki i lekarze krzywo patrzyli jak ktos miał za duzo ''tobołków'' ze sobą:p i mnie się wydaje, że u Ciebie tuż tuż:) ale spokojnie. mnie różne rzeczy się działy od 36 tygodnia, a urodziłam w 42 więc wiesz:-D
SIHAYA piękne!!! cuuudo. niedzecydowanie się opłaciło:)

reklama
Sihayko to jak bedziesz sobie juz drukowac cos to mi tez dodrukuj :-) przydadza sie :p

Domik dla Malej musze miec wszystko bo w tym szpitalu nie daja. A dla siebie no tez wszystko :-)) hehe podklady, wkladki poporodowe, kapciuszki, szlafrok, pizamy, reczniki dla siebie i Kruszyny... No taka normalna lista rzeczy do szpitala...

Agacynda jak chcesz to mam poradnik opieki i pielęgnacji niemowlęcia wg Zawitkowskiego w wersji pdf - mogę Ci przesłać. Uczy jak nosić, przewijać dziecko itp tak żeby mu nie szkodzić a stymulować prawidłowy rozwój:) Ja tego samego uczę rodziców w pracy;)

AGACYNDA w takim bądź razie to podziwiam, że wszystko zmieściłaś w tych torbach:-D u nas dla dzidzi wszystko było. tylko chusteczki do pupci trzeba było miec swoje i ja miałam ubranko i rożek dla myszki

reklama
Do góry