reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPECJALISCI dla dzieci - godni polecnia

reklama
szukam dobrego logopedy pracujacego z małymi dziecmi (2 lata) - najlepiej z umowa z NFZ! jak kogos znacie to prosze napiszcie!

wiem, że KAR-med ma logopedę, ale nie znam opini...ogólnie logopeda chyba też przypisany jest do placówki do której chodzi dziecko, w sensie jest w poradni psychologicznoe pedagogicznej obejmującej rejon danego przedszkola, żłobka....a cóż się dzieje że w wieku 2 lat chcesz się udać z dzieciaczkiem ?

Felidae dzieki.
niewiem dokladnie jakie sa zasady ale jak poszlam tutaj do logopedy to tylko strata czasu bo Pani dr powiedziala mi tylko ze ona nie pracuje z tak malymi dziecmi i moze mi polecic zebym sprobowala np w Promyku slonca. tylko ze jak tak zadzwonilam to zapisalam sie na liste rezerwowa na poz.20 a podobno w tym roku nikogo jeszcze z tej listy nie wzieli a w poprzednim 2 osoby! az wierzyc sie nie chce :szok:
tak sie wydaje ze 2 lata to mozena poczekac bo dzieci przeciez w roznym wieku zaczynaja mowic i czesto sie slyszy historie o 3 latkach ktore z dnia na dzien zaczely mowic pelnymi zdaniami .... ale chyba kazdy slyszal tez historie jak to lekarze mowia "dlaczego Pani wczesniej nie przyszla z dzieckiem?" u nas juz widac ze sa i beda problemy tak wiec jezeli mozna juz pracowac z takimi malymi dziecmi to chyba nie warto czekac! to nie sa lekarstwa ktorymi sie faszeruje dziecko lecz cwiczenia ktore napewno jej nie zaszkodza a moga tylko pomoc!
pozdrawiam

Witam serdecznie
Dziewczyny wrocławianki mam do Was ogromną prośbę. Polećcie mi dobrego urologa dziecięcego. Prywatnie czy NFZ obojętnie, choć prywatnie będzie szybciej. Ważne, aby był dobry i pracował w szpitalu. Jestem z Poznania, więc kompletnie się nie orientuje. Moja córka ma 2 latka, ma refluks pęcherzowo-moczowodowy. Leczyłam ją do tej pory u nas w Poznaniu, jednak jestem zmuszona zmienić lekarza. Będę bardzo wdzięczna za polecenia i namiary. Córka będzie musiała mieć zabieg stąd zależy mi, aby oprócz praktyki prywatnej pracował w szpitalu.

Paulla mam koleżankę z Oławy, dopyta m ja o lekarza do którego chodzili...Jej mała miała juz dwa zabiegi na reflux....Tylko u nas kolejki na zabieg koło 12 m-cy nawet :-(

AAAAAAAAAAAAAAA skasowało mi sie wrrr :-[

Zuza kręcić nosem mogą, bo nad wymową chyba z przedszkolakami się zaczyna. Teraz pewnie maja natłok dzieci z zerówek...Może prywatnie próbuj...Myślę że u Was i tak skończy sie na podaniu instrukcji i praca w domu...Zostają wam zabawy językowe, śpiewanie piosenek :-) do zabaw, baloniki i inne kółka graniaste... za każde słowo owacje na stojąco...i może jakieś zajęcia z dziećmi (o ile nie chodzi do żłobka) Chyba że podejrzewasz, ze coś nie tak z budową jamy ustnej ...zawsze możesz iść do laryngologa...będzie szybciej...próbuj ten Kar-Med tam jakiś jest jak wcześniej wspominałam...osobiście nie znam żadnego oprócz przedszkolnej :-)
Jeżeli prywatnie to spróbuj w MEDICUSIE http://www.medicusdcl.pl/content/view/92/

Felidae dzieki!
w domu pracuje caly czas z Mala tyle ile moge! do zlobka tez chodzi i nawet ma tam zajecia z Pania logopedka i wreszcie udalo mi sie z nia umowic wiec w srode mam z nia spotkanie to porozmawiam jak ona to widzi :)

reklama
No to super. w sumie, jeżeli mała do żłobka chodzi to chyba właśnie ta pani która ich uczy i znimi ćwiczy będzie "waszym rejonem"....powodzenia...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry