reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sparerówka - jaka??

tika skopiuj sobie adres ktory jest w cudzyslowiu ("....") wklej tam gdzie sie wpisuje adres i bedzie dzialal.
Aanneettaa spacerowka super widzialam go rowniez w jakiejs dzieciowej gazetce i prezentuje sie naprawde super mam nadzieje ze jest rowniez lekki i latwo sie sklada. Ja mam chicco ale nie taka typowa spacerowke. Tutaj niestety baaardzo ciezko kupic wozek z budka wiec kupuje sie wielofunkcyjne. Zreszta malo tez sie chodzi przewaznie jezdzi samochodem wiec sila rzeczy malo sie go uzywa. No chyba ze na spacery ale zeby sobie pospacerowac np. w parku to tez trzeba dojechac samochodem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
antenka i Elma - big dzięks dziewczynki :-):happy2:;-)..... no teraz to sobie pooglądałam i faktycznie piękny ten wózeczek.... i cena przyzwoita:tak:

aanneettaa - ... fajnie, że my dopiero w przyszłym roku kupujemy, bo będę Cię prosić w przyszłości o recenzje z użytkowania :-D;-):-)

aanneettaa- rzeczywiście fajny wózio- podoba mi się, że sie ładnie skład, ma duży kosz na zakupy(niecierpię nosić zakupów w ręku gdy pcham wózek:-D) i rozkłada na płasko. I podobnie jak Tika- czekam na recenzję z praktyki:tak:

jutro juz bedzie sklep pełen profesjonalizm zadzwonili zeby powiedziec ze juz wysłany nr przesyłki podali z nr tel dostarczyciela zeby mozna było co do godz sie umówic - jestem przeeeeeeee szczesliwa

polecam
esklep@babyfant.pl

Cena 400 zł.
Bartatina plus firmy Jedo
Tradycyjny wózek głęboki ze spacerówką na nowoczesnym zawieszeniu paskowym i pompowanych ŁOŻYSKOWANYCH kołach
* Bartatina plus o eleganckiej, klasycznej linii, zapewniający wyjątkową wygodę i bezpieczeństwo.
*Bardzo miękkie zawieszenie na paskach daje wyjątkowy komfort przy prowadzeniu tego wózka.
*Gondola posiadająca regulowane oparcie wysokości, może być zastąpiona spacerówką, którą można montować w obu kierunkach jazdy.
*Budka posiadająca wywietrznik dostosowana jest również do spacerówki.
*Oparcie spacerówki można ustawić w czterech pozycjach.
*Wózek wyposażony jest w pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, praktyczny kosz na zakupy i regulację wysokości rączki.
*Do wózka dołączona jest praktyczna torba.

*waga: 15 kg
*wymiary gondoli: 35x80 cm
*wymiary siedziska 32x22 cm
*wysokość oparcia: 42 cm
*wymiary po złożeniu: około 63x87x45 cm.
* siedzisko ma 4 stopnie regulacji oparcia
*średnica kół: 32 cm.

Wózek w dobrym stanie kupiony 07.01.2007
gondola używana pół roku
spacerówka jest zupełnie nowa
dołączę gwarancje z paragonem oraz instrukcje obsługi
odbiór osobisty na terenie warszawy , lub doliczone koszty przesyłki

dokładny opis tego wózka znajduje się pod tym linkiem
http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=355
kolor do sprzedania na zdjęciu

my tez nie kupujemy spacerowki, mamy wielofunkcyjny dosc lekki a poza tym Michas i tak malo w nim przebywa :-) po za tym fajnie go mozna zabudowac na jesien i zime a na wiosne kupimy rowerek hehe ;-)

Oglądałam w Kai tego Zooper Waltza i jest IDEALNY z jednym wyjątkiem.... nie składa się jak laska :dull: IDEALNA jest tez jego waga - całe 7 kg. :-) Wóz jest szeroki (przydante zimą), ma fajny ocieplacz na nozki, dobra amortyzacje, fajny system składania (na 1 guzik), super wentylacje budki... regulowany podnozek... no naprawde jest godzien uwagi... musze tam wrocic z mezem zanim podejmiemy ostateczna decyzje. Ale poki co wyszedł na prowadzenie i wyprzedził Solara :-)
Musze sie eszcze przyjrzec jego siostrze blizniaczce - Zooper Hula... bo ten jest składany jak laska, zajmuje wiec mało miejsca w bagazniku..

reklama
MY MAMY WOZEK SPACEROWY RAZEM Z NOSIDELKIEM JAK ARYAN BYL MALY TO JEZDZIL W NOSIDELKU TERAZ W SPACEROWCE :tak:ALE JEST TAK ZNISZCZONY PORYSOWANY ZE MAM OCHOTE KUPIC NOWY TYLKO NIE WIEM JESZCZE JAKI PODOBAJA MI SIE TRZYKOLOWCE ALE Z DUZYMI KOLAMI:-)NIE MA JESZCZE ROKU A WYGLADA JAK BY MIEL ZE DWA LATA:szok:A WSZYSTKO TO OD TEGO WYJMOWANIA I WKLADANIA NOSIDELKA TAK SIE PORYSOWAL:-(JAK NA RAZIE TO SZUKAM WOZECZKA W MOIM STYLU Z TRZEMA KOLKAMI:-)

Do góry