reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sparerówka - jaka??

... u nas dziadkowie też jeden zasponsorowali :tak:, więc spacerówka to już będzie tylko nasz wydatek .... ale my planujemy kupno dopiero w przyszłym roku, bo ten wózek który teraz mamy powinien Mateuszkowi jeszcze przez jakiś czas wystarczyć ... hm ... przynajmniej mam taką nadzieję :-);-)

reklama
...Mamy wozek TINO z firmy Jedroch i Robertowi jest w nim wygodnie, a to jest dla mnie najwazniejsze. Ma duzo mniejsca, wozek jest szeroki i co najwazniejsze dosc zabudowany co przyda sie w zimie. A w przyslym roku pomyslimy juz o takiej zwyklej lasce czy parasolce na lato.
Tez jest mi ciezko gdzies z tym wozkiem sie wgramolic, bo wazy z Robertem ponad 25kg, ale dla mnie najwazniejsze jest zeby dziecko mialo wygodnie. W domu wozek jest w samochodzie, wiec nie musze go po schodac targac, a jak gdzies ide to prosze kogos o ponoc i juz. :tak:

My mamy wózek PATI z Jędrocha i też jesteśmy zadowoleni. Niestety jest dość ciężki razem z Witkiem i ja sama nie daję rady wtargać go do autobusu, a nie zawsze mam kogo poprosić o pomoc. Więc też ostatnio zastanawiamy się nad kupieniem lżejszego wózka typu parasolki, ale takiej z usztywnionym oparciem na plecki i możliwością regulacji nachylenia go. Koleżanka zwróciła mi uwagę żeby kupić wózek z regulowaną wysokością podnóżka, bo jak maluch śpi to wiszą mu nogi, albo jeszcze ni dorasta by nóżkami oprzeć się o podpórkę.

My mamy wózek PATI z Jędrocha i też jesteśmy zadowoleni. Niestety jest dość ciężki razem z Witkiem i ja sama nie daję rady wtargać go do autobusu, a nie zawsze mam kogo poprosić o pomoc. Więc też ostatnio zastanawiamy się nad kupieniem lżejszego wózka typu parasolki, ale takiej z usztywnionym oparciem na plecki i możliwością regulacji nachylenia go. Koleżanka zwróciła mi uwagę żeby kupić wózek z regulowaną wysokością podnóżka, bo jak maluch śpi to wiszą mu nogi, albo jeszcze ni dorasta by nóżkami oprzeć się o podpórkę.

ta spcerówka chicco wałsnie tak jest tylko ta baba no nagdła mi i teraz nie wiem co robic
Wózek Chicco CT 0,4 +WYSYŁKA 0 zl + BARIERKA (220916559) - Aukcje internetowe Allegro
:no:

Abeja - suuuuuuper ten wózek :tak:!!!!!! .... ale cena wózka z budką ponad 1.300 zł "trochę" powalająca ... ale piękny jest ... przynajmniej na zdjęciu :-);-)

tika w rzeczywistości tez jest piękny.
To też jeden z moich faworytów:tak:
wiele jednak zależy od funduszy;-).

reklama
aanneettaa - ja też gratuluję!!! ... ale ten link nie działa i dalej nie wiemy jak wygląda ten Twój wymarzony :-D;-)... ani nawet nie wiemy jakiej marki on jest :-:)-);-)

Do góry