reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanko!

to i ja pochwalę Przemcia,przesypia coraz więcej całych nocy:tak:
osttanio spał pełne 12 godzin od 21 do 9 ale byliśmy w szoku:-)
i nauczył się rano wychodzić ze swojego łóżeczka,po czym bierze zabawki pobawi się sam i dopiero przychodzi nas budzić:tak::-D

reklama
Dziś Pati w ciągu dnia nie spała.Padła mi na rękach o 18.Dostała mleko na śpiąco i śpi.Zobaczymy do której.

u nas w spaniu ostatnie dwa tygodnie rewelacja,Przemko śpi prawie wszystkie noce i w miarę ładnie zalicza drzemkę w ciągu dnia :-):tak:

Czy któreś dzicko oprócz mojej Pati nie przesypia jeszcze całeaj nocy i je ? Czy tylko moja tak ma?

Mija! Moje bąki! Budzą się między pierwszą a trzecią i piją mleczko i zasypiają. Wersja "noc dobroci dla rodziców" i wersja "nie lubimy was" pobudka co pół godziny na zmianę od 1-2 do 5 rano.

Wersja "noc dobroci dla rodziców" i wersja "nie lubimy was" pobudka co pół godziny od 1-2 do 5 rano.

No normalnie jakbym czytała o moim Filipie:-D:-D:-D.

Mija, Filip nie przesypia całej nocy i czasami bywa tak (właśnie ostatnio), że ok. 1ej pije mleko a tak to pije herbatkę, a mleko dopiero ok. 7-8ej.

Dziewczyny, czy któraś z Was karmi jeszcze swoje pociechy trochę piersią, czy tylko mnie mój synuś tak wykorzystuje:-)

reklama
Siaśka tam zaraz wykorzystuje ;-)może lubi się do mamy przytulić :-):tak:Taki mały pieszczoch :-D

Michałek od tygodnia ma wersję "nie lubie rodziców" budzi nam się o 6 rano :szok::wściekła/y:, no ale na szczęscie chodzi spac koło 20:00 i spi całą noc ..... mimo wszystko jednak ta 6 rano jest dla mnie dobijajca :baffled::sorry2:

Do góry