reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

Moja Oliwka też już zaczyna przesypiać noce .
Czasem jeszcze się obudzi, ale ogólnie to wreszcie się wysypiam TAK DŁUGO NA TO CZEKAŁAM HI HI HI

reklama
Gratulacje dla małych całonocnych śpiochów :-D Pietruszek już od jakiegoś czasu noce przesypia. Czasami trzeba wstać jak gdzieś mu smokol zaginie i nie może wymacać ale momentalnie zasypia dalej jak go dostanie

majce znow sie przestawil zegarek.i wstaje o 7...a ja marudzialam na 8.30....matko zeby te proces sie zatrzymal,,,,bo nie wydole z pobudkami o 5...

Synuś nas wczoraj zaskoczył. Zasnął po kapieli o 22 (dość późno, bo mąż o 21 wrócił z pracy i już poczekaliśmy na niego, szczególnie, że synek spał po południu) i obudził się dopiero po 5 (już było jasno!) Szkoda, ze to prawdopodobnie tylko taki pojedynczy epizod, nawet nie mam co się chwalić, bo pewnie dzisiaj będzie powrót do normalności...

Ewitko oby mu już tak zostało.
A Rafał śpi ostatnio do 5, 6 bez pobudek:-) ale jak np obudzi się o 5 czy po 5 to czasami już nie zasypia:-(, Ciekawe czy jak przestanie pić fenistil to zacznie znowu budzić się w nocy.

Podciagam watek do gory...

I jak tam Wasze roczniaki???
U nas bez zmian - przynajmniej jedna pobudka w nocy (albo nad ranem) musi byc... Wole jak jest w nocy bo wtedy dostaje butelke z woda i zasypia. Jak juz jest okolo 5:00 to jest jasno wiec Jasio zaczyna sie wiercic i butelka nie zawsze pomaga - czasem trzeba dac druga :szok:
No a potem spi do 8:00 a czasem i dluzej :-)

reklama
Pietruszek zasypia bez większych problemów sam koło 20 i śpi calutką noc a pobudka jest między 5.50 a 7.30.

Do góry