reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

U nas zupełnie się nie sprawdzily Huggisy (super flex) - czesto przeciekało, zwłaszca, gdy mąż zakładał pieluchę. tak więc trzeba było sie postarać, przy zakładaniu, aby było dobrze.Natomiast z pampersami nie mamy żadnych kłopotów - po prostu się zakłada i jest dobrze:tak: Nawe jeśli zrobi to mąz;-)

Trzeba tez siusiaczka na dół skierować:sorry2:

reklama
Mysz zazdroszcze Ci snu Jasia, Maja budzi sie co czesto w nocy przez to chodze jak neptyk jak nie pozwoli sie wyspac w dzien do 10.Choc czesto sama jest chyba zmeczona tym budzeniem ze śpi do 10.

Dzis znowu rekord - Jasio polozony po 20:00 obudzil sie dopiero o 07:00 :szok: No, ale minusem takiego dlugiego spania jest to, ze on potem jzu nie chce zasnac - jeczal i marudzil przez 2 godizny i przysnal na pol godiznki... Tej nocy dyzur mial moj maz ale co z tego skoro ja wszystko slyszalam...:dull:
Tak wiec wlasciwie to wole jak on sie budzi okolo tej 05:00 bo potem jest jeszcze ciemno i ladnie zasypia ponownie (do okolo 09:00) :-)
Zeby mu tak zostalo... :happy2::happy2::happy2:

mysz ty to masz dobrze :-D
piotrus dzisiaj rekordowo ostatnio spał do 10 ale po 3 nocnych pobudkach ;-)

a u nas tylko hugiesy super flex sie sprawdziły - pampersy przeciekały z każdej strony :tak: widać co dziecko to preferencje :-D

barszczyku widze że nasze dzieci podobnie śpią i budzą się w nocy, z tym że córcia potrafi zrobić sobie pobudke o 3 i gadac do 4lub 5 :szok:a poźniej odsypia do 10

Kurcze, to wy narzekacie na 8??? Mój ma codziennie pobudkę o 6. No aole w dzień dużo śpi, to w nocy nie musi już nadrabiac ;-)

reklama
krupko moja corcia w dzien śpi ja królik pod miedzą 15 minut z jednym okiem zamknietym drugim otwartym sprawdza stale obecnosc nawet na spacerze nie chce spać, czasem jej się zdaży pól godzinki drzemki na spacerku

Do góry