reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

reklama
u nas w nocy ze spaniem też coraz gorzej, zuzia potrafi się obudzić ok. 24, nawet jak zaśnie ok. 19-20, potem znowu np. o 3-4 i ok. 6-7, a mi się tak chce spać, a mąż to w ogóle chodzi jak zoombii:-Ddo pracy już chyba z 5 razy zaspał:-D:-D;-)

Olek chodzi spac tak ok 20-20.30 i spi do 5 czasami tak jak dzisiaj spal do 6.30 zjadl pobawil sie troche i jeszcze poszedl spac na godzinke, iwec na spanie w nocy nie narzeka, czasami tez sie wierci i poplakuje przez sen.

Piotrek dzisiaj popłakiwał pół nocy a o 6 już się zaczął regularnie wydzierać. Może go kupa męczyła, bo rano zrobił pełnego pampera dorosłej i brązowej :no: Pada u nas, więc na spacer wyjść nie możemy. W domu zasnął na pół godziny w leżaczku a potem na tyle samo w łóżeczku i darł się ze zmęczenia, więc teraz radośnie pochrapuje na balkonie a ja siedzę przed komputerem w 2 bluzach i z kocem na plecach :wściekła/y: No wogóle nie bierze pod uwagę, że mamusia ma zapalenie oskrzeli i zaraz się wykończy.

A u nas dziś była wreszcie noc bez przesikanej pieluchy (dodam że wczoraj na noc założyłam huggies clasic). Ale to chyba przez przypadek. Mimo to chyba już z przyzwyczajenia w nocy wstałam i go przewinęłam przed 3. Zobaczymy jak dzisiejsza noc minie.

ewula - powiem Ci ze wlasnie Huggies Classic dobrze wspominam - w przeciwienstwie do Super Flex'ow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jednak stwierdzilam ze Pampersy sa dla Jasia the best - przyszly dzis kurierem 3 jumbo packi (po 88 sztuk) "czworek" produkcji niemieckiej (juz sie przekonalam ze "dwojki" niemieckie byly lepsze niz polskie, wiec z "czworkami" moze byc podobnie) :-) Kupilam na allegro - przy zakupie za 140zl przesylka gratis :-)

Nie!!! Wystawil znowu :-) Ale poczekaj moze do jutra az ja swoje odpakuje i sprawdze czy jest roznica miedzy tymi a polskimi :-)

reklama
No ale na tej aukcji to wychodzi 0,67 za sztukę a teraz np u nas w carrefourze jest taka promocja ze wychodzi 0,54 za szt :-) I to co chwile są takie promocje, jak nie w realu to w tesco itd. :tak: nie wiem jak w innych miastach... Ja zawsze przekładam cenę na paczki na ilość sztuk ;-)

Do góry