reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

NATO juz jestem pakowałam sie bo dzis do prababci :) no wiec .........:-):-):-):-):-)
REWELACJA - Wojtek był troszke zaskoczony nowym rytuałem ale nie grymasił po połozeniu do łózka 5 min i spał (zawsze było ok20 min wariactwa) potem popłakał ciut o 21.40 (podnieslismy pobekał i jeszce nie odłozylismy do łóżka a on juz spał:szok:) no i nastepna pobudka o 1.40 na jedzonko a potem o 6.45:-):-):tak::tak::tak:.
No i co sie nie zdazało w nocy nawet nie popłakiwał ani nie jeczał:-D niania milczała jak zaklęta

Tak wiec kochana jestesmy twoimi dłuznikami a tak zadowolonego meza:-pnie widziałam od prawie 3 tygodni :)
BARDZO DZIEKUJEMY ZA PODANIE SPOSOBU na brzdaca.
mam nadzieje ze tak super juz zostanie :tak:

reklama
Ja tez mam taka nadzieje;-)
ale jestem dumna!!choc zadna w tym moja zasluga.metode 5-10-15 min doprawilam tylko wlasnymi obserwacjami zachowan Majki;-)

MamoQ...no jasne,ale to nic nadzwyczajnego,naprawde.pewnie mamakazdego dzidka robi podobnie;-)daj mi maila wysle ci to co napisalam Pyzunci,nie bede tu sie rozwlekac z tymi radami;-)

Nato to i ja jestem bardzo ciekawa cóż to za rytuały :sorry2: Wyślesz mi też?? Narazie mój dobrze sypia ale lepiej mieć w zanadrzu jakiś sposób w razie gdyby pojawiła się jakaś o wiele gorsza noc :sorry2: I myślę że nie tylko ja jestem ciekawa, wiec może normalnie w poście to opisz :confused: A jak cos to daj znać i ci maila wyślę...

LOJ dziewczyny,zadne rytualy...naprawde nic nadzwyczajnego,zaloze sie ze Wy mamy spiacych cale noce dzieci,tez macie takie same badz zblizone dzialania;-)wstyd mi teraz,bo wychodzi ze sprzedaje magiczne ciasteczko;) a to bulka...maslana...;-)
moge opisac...ale dziewczyny wieczorem po wizycie u dr chirurgi i trauamatologii bo boooooli mnie jak ...........!

reklama
Ja tez z niecierpliwością czekam na owy magiczny sposób. Dziś i tak nie było źle a nawet b. dobrze. Poszedł spać o 19.30 pobudka o 21 na cyca i jak usnał taki już do 4.30 spbie spał. Potem znowu cyc i do 7.

Do góry