reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spanie w nocy

krupko- ale mały dużo pospał :-) I tak od razu :-) SUPER :tak: Fajnie że nasz "plan dnia" pomógł ;-) A jedzonko od razu po kąpieli też kiedyś nastąpi ;-) Najważniejsze że przespał nockę :tak:

nato- bidulka... :-(

reklama
To moja Zuzia wciąż przesypia całą noc, nawet dzisiaj jak się jej ząbek przebił spała do 6;40!!!

To moja Zuzia wciąż przesypia całą noc, nawet dzisiaj jak się jej ząbek przebił spała do 6;40!!!
Pozazdroscic i zyczyc aby dale jak super spała :)

U nas w nocy znowu wedrówki rodziców do Wojtusia:wściekła/y: nawet nie wiem ile.
Dzis podyskutowlaismy i po butli dalismy jeszcze troszke kaszki i cyca moze pomoze.
Ach i próbujemy wyeliminowac cos co sprawia ze ma zielone kupki została nam kaszkabananowa i deserek jabłka z morelami :baffled:

U nas tragedia w nocy przestałam liczyc odwiedziny przy 12 razie - jestem niewyspana i zmeczona juz nie wiem co robic zeby ten mały dran dobrze spał w nocy.
Wczoraj dostał dodatkowo kaszki na noc i nic nie pomogło.:baffled:

u nas ślicznie córcia śpi (odpukać w niemalowane tfu tfu) odkąd na noc kasze dostaje śpi od 7:30 do 6 później cycuś i znów spanie do 8:20 czasem 9

gaal brawo dla Zuzi:)

U nas trzy pobudki. Spanie od 19.30 pierwsza pobudka przed 23 na cyca, potem przed 3 dostał łyk herbatki i odleciał a nastepna o 5 na cyca i spanie tylko do 7.20 i tak juz od dawna.

A ja kończę z długimi wieczorami Quintena właśnie ubierany jest w piżamkę przez tatę i ma iść spać zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled:.

reklama
Do góry