reklama
Rafał też nie bardzo pije. Z butli to już w ogóle nie chce, Jeśli już to lyżeczką.
Czasem w nocy uda mi się w niego wpoić 100 ml.
A dziś spał bardzo ładnie. Obudził się pierwszy raz o 22.30 zjadł trochę. Potem przebudził sie o 3 dostał smoka i odleciał dalej i pobudka po 5 na jedzenie i potem spał do 7.40.
Czasem w nocy uda mi się w niego wpoić 100 ml.
A dziś spał bardzo ładnie. Obudził się pierwszy raz o 22.30 zjadł trochę. Potem przebudził sie o 3 dostał smoka i odleciał dalej i pobudka po 5 na jedzenie i potem spał do 7.40.
mysz1978
Fanka BB :)
Mysz - może mu w ogóle nie chce się PIĆ tylko wyrobił sobie nawyk że jak się budzi to nie zaśnie bez czegoś do picia. Ja stawiam na to rozwiązanie.
zgred - ja wczoraj tez doszlam do tego wniosku

No, ale kurcze co z tym zrobic????

Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
a u nas Wojtkowi cos sie poprzestawiało - wczoraj po pluskaniu do 21.30 był popudzony jak mały diabeł - wydawał piski krzyki cmokniecia i takie tam potem zasnął i obudził sie o 3ciej i potem co pół godziny o 4.30 dostał cycka i padł o 5.10 i wstał o 6.30 - Wczoraj miałam go ochotke udusi
.
Dzis zapakowałam go do śpiwarka zobaczymy jak pospi
.
Dzis zapakowałam go do śpiwarka zobaczymy jak pospi
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas przez późne kąpanie i kładzenie spać na wyjeździe (2 noce poza domem i 2 późne powroty do domku) małemu pewnie wszystko się poprzestawia. Zobaczymy co będzie jutro. Wczoraj i dziś udalo mu się zasnąć ok 23:30 czyli w godzinę po kapieli.

reklama
Kluliczek
Babka z laską
U nas koszmar to usypianie, Janek zasypia między 23 a 00. Zmęczony jak diabli robi wszystko żeby nie zasnąć. Teraz powoli zmieniamy styl usypiania, kładę go do naszego łóżeczka po kąpieli i bawię się, gadam po cichu, głaszczę no i w ciągu 2 godzin zasypia :-/. Tyle dobrego, że bez płaczu. Budzi się raz na jedzenie, ale przez sen potrafi popłakiwać, walić w łóżeczko, próbować czołgać się. A dziś często wybudzał się...
Podziel się: