reklama
Jasio dzis popoludniu mial sporo wrazen (pojechal na podryw do majowej dziewczynki ;-)) tak wiec pewnie bedzie zle spal.
No i kupy nie robil wiec pewnie bedzie podwojnie zle spal... :-(
No i jak Jasio spał.
U nas kolejna noc z pobudką o 2.00 a potem o 7.30. Pół godziny szaleiństwa i do 9.00. Bardzo jestem zadowolona
zielono_mi
Fanka BB :)
Biedactwo z Piotrusia. takie meczarnie juz z samego rana. Ale najwazniejsze, ze noc spokojna. Mozna sie tylko cieszyc
My druga noc z rzedu mamy wyjeta z życia. Mały budzi sie i pojękuje w niebogłosy, ani picie ani jedzenie ani noszenie. Temperatury nie ma. tylko znowu na dole brzuszka pojawiła sie drobna wysypka :-| Przypuszczam ze to od zębów :-( ida te z góry. własnie zaaplikowalismy mu panadol i maz probuje go uspic :| zobaczymy jak to bedzie do rana, jeszcze pobudka na butle bedzie i to musowo.
my dzisiaj 3 pobudki w nocy na jedzenie :-( to moje dziecko chyba oszalało :-( 7 miesięczne szkraby to już powinny cała noc przesypiać... i na dodatek o 8 budzi się wyspany :-( nawet nie mogę go poignorowac i podrzemać jeszcze bo sie zapiera o mnie (rano zazwyczaj jest w naszym łóżku - właściwie to przeważnie z nami spi ) i wstaje, gramoli się i musze go pilnowac bo by mi z łózka wypadł biorąc pod uwage ze mam w planie 2 a nawet 3 dzieci - wyśpie sie za jakieś 10 lat
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
u nas koszmar noncego wstawania powrócił W szpitalu Wojtek przesypiał całe noce a teraz uf Wczoraj padł o 19.30 ale od 22.00 był dziki płacz bo brzuszek bolał i niestety nic nie pomagało nosiłam tuliłam masowałam itp i udało mi sie go uspic o 24tej, potem obudził sie o 4tej z krzykiem wiec masowałam brzus a o 6.30 obudziła go kupka gigantka.
Dziewczyny czy wiecie moze czy moge mu podawac mleko modyfikowane jak ostatnio przechodził rotawirusa? i czy jest jakis lek na brzusio który moge mu podac zeby mu ulzyc?
Dziewczyny czy wiecie moze czy moge mu podawac mleko modyfikowane jak ostatnio przechodził rotawirusa? i czy jest jakis lek na brzusio który moge mu podac zeby mu ulzyc?
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas wczoraj zasnął o 22, obudził się o 23 i nie spał do 0:30, potem obudził się o 3 i o 8 i dalej spał nie wiem do której, bo poszłam do pracy, więc gdyby nie to zasypianie, przez które nic nie mogę zrobić w domu, to nie byłoby źle.
reklama
Nie no coś musi byc w powietrzu ciśnienie albo co
przecież to niemożliwe, żeby nasze dzieci były chore na to samo (jesli nawet) Tylko co to może bycJakoś małą pociechą jest to, że nie jestesmy sami z tym problemem :-(
Życze lepszych nocek. coś naszym dzieciom TAKA zima nie służy.
przecież to niemożliwe, żeby nasze dzieci były chore na to samo (jesli nawet) Tylko co to może bycJakoś małą pociechą jest to, że nie jestesmy sami z tym problemem :-(
Życze lepszych nocek. coś naszym dzieciom TAKA zima nie służy.
Podziel się: