reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

Nie wiem czy to zasługa kaszki ale Rafał spał ostatniej nocy od 20 do prawie piątej bez karmienia. Ale kasza była po kąpieli a nie przed i jeszcze cycem poprawił. I dziś tak samo zobaczymy więc.

reklama
hi hi moze to zasługa pełni :-D albo innej fazy księżyca :-D Michał obudził mnie o 4:50, z przerażeniem śledziłam czy w nocy nie zignorowałam jakiegoś pojękiwania, ale nie. I tak przespał od 21 do 4:50 :-) sukces po ostatnich nocach :-)

U nas dzis porażka 5 pobudek w nocy:szok::no:, a bylismy wczoraj na dworze dwie godziny i kaszka wieczorem i ładnie jadł wczoraj a w nocy taki był głodny jakby nic dwa dni nie jadł:eek: poprawia się mu apetyt albo moje mleko takie liche:zawstydzona/y:.

Mama Q - a moze maluszek rosnie i potrzebuje wiecej nocnego mlaczka bo bardziej pozywne :) , moze spróbuj dawac mu w dzien czesciej ja malemu daje 6 razy w tym raz popija po zupce a drugi raz po butli wieczorem

Mama Q - a moze maluszek rosnie i potrzebuje wiecej nocnego mlaczka bo bardziej pozywne :) , moze spróbuj dawac mu w dzien czesciej ja malemu daje 6 razy w tym raz popija po zupce a drugi raz po butli wieczorem

Oby;-), a w dzień też je ok 6 razy mleczko tylko tak krótko 3 minuty może góra 5 ssie.:dry:

A dodam tylko, że jak byl malutki to spał całe noce bez jedzenia bez płaczu, a teraz spi z nami i całe noce glodny i krzyczy. O Matko chyba go rozpiesciłam:(

Oby;-), a w dzień też je ok 6 razy mleczko tylko tak krótko 3 minuty może góra 5 ssie.:dry:

A dodam tylko, że jak byl malutki to spał całe noce bez jedzenia bez płaczu, a teraz spi z nami i całe noce glodny i krzyczy. O Matko chyba go rozpiesciłam:(

to sie ciesz, mamoq - jak glodny tzn ze rosnie i potrzebuje duuuuzo jedzonka - to chyba dobrze, co? ;-):-)

ewula - cos widze ze Twoj Rafalek i moj Jasio jakby sie umowili :-D My tez mamy za soba koszmarna noc... Przed polnoca Jasio zaczal stekac i jeczec - dalam mu herbatki i myslalam ze bedzie spal a tu psinco, jeczal coraz bardziej az sie calkiem rozbudzil i nie mogl (albo nie chcial...) zasnac. :dry:Wzielam go do swojego lozka- zasnal wiec go przenioslam a ten po polgodzinie sie obudzil znowu. Herbatki ani wody nie chcial, wzielam go na rece i tak uspilam, odlozylam a ten znowu sie po polgodzinie obudzil... :wściekła/y: No i okolo 02:00 dalam mu mleka, nawet nie wypil wszystkiego i zasnal do 06:00 kiedy to znowu jeczal wiec mu dalam kilka lykow wody, no i spal do 08:00... Na szczescie od osmej jeczal na tyle cicho ze moglam sobie podrzemac jeszcze troche. :sorry2:
Mysle ze skoro wczoraj nie robil kupy to moglo to go meczyc, albo brzuszek go bolal albo cos jescze innego... Tylko co???:confused::confused::confused:

reklama
a Majka dzis zasnela sma...w lozeczku...jestem taka dumna....oby tak dalej...nie zjada calego 150 ml ale pocmoka jakies 20 , moze to wystarcza by kja uspac;-)

Do góry