reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

Nie wiem czy to zasługa kaszki ale Rafał spał ostatniej nocy od 20 do prawie piątej bez karmienia. Ale kasza była po kąpieli a nie przed i jeszcze cycem poprawił. I dziś tak samo zobaczymy więc.

reklama
hi hi moze to zasługa pełni :-D albo innej fazy księżyca :-D Michał obudził mnie o 4:50, z przerażeniem śledziłam czy w nocy nie zignorowałam jakiegoś pojękiwania, ale nie. I tak przespał od 21 do 4:50 :-) sukces po ostatnich nocach :-)

U nas dzis porażka 5 pobudek w nocy:szok::no:, a bylismy wczoraj na dworze dwie godziny i kaszka wieczorem i ładnie jadł wczoraj a w nocy taki był głodny jakby nic dwa dni nie jadł:eek: poprawia się mu apetyt albo moje mleko takie liche:zawstydzona/y:.

Mama Q - a moze maluszek rosnie i potrzebuje wiecej nocnego mlaczka bo bardziej pozywne :) , moze spróbuj dawac mu w dzien czesciej ja malemu daje 6 razy w tym raz popija po zupce a drugi raz po butli wieczorem

Mama Q - a moze maluszek rosnie i potrzebuje wiecej nocnego mlaczka bo bardziej pozywne :) , moze spróbuj dawac mu w dzien czesciej ja malemu daje 6 razy w tym raz popija po zupce a drugi raz po butli wieczorem

Oby;-), a w dzień też je ok 6 razy mleczko tylko tak krótko 3 minuty może góra 5 ssie.:dry:

A dodam tylko, że jak byl malutki to spał całe noce bez jedzenia bez płaczu, a teraz spi z nami i całe noce glodny i krzyczy. O Matko chyba go rozpiesciłam:(

Oby;-), a w dzień też je ok 6 razy mleczko tylko tak krótko 3 minuty może góra 5 ssie.:dry:

A dodam tylko, że jak byl malutki to spał całe noce bez jedzenia bez płaczu, a teraz spi z nami i całe noce glodny i krzyczy. O Matko chyba go rozpiesciłam:(

to sie ciesz, mamoq - jak glodny tzn ze rosnie i potrzebuje duuuuzo jedzonka - to chyba dobrze, co? ;-):-)

ewula - cos widze ze Twoj Rafalek i moj Jasio jakby sie umowili :-D My tez mamy za soba koszmarna noc... Przed polnoca Jasio zaczal stekac i jeczec - dalam mu herbatki i myslalam ze bedzie spal a tu psinco, jeczal coraz bardziej az sie calkiem rozbudzil i nie mogl (albo nie chcial...) zasnac. :dry:Wzielam go do swojego lozka- zasnal wiec go przenioslam a ten po polgodzinie sie obudzil znowu. Herbatki ani wody nie chcial, wzielam go na rece i tak uspilam, odlozylam a ten znowu sie po polgodzinie obudzil... :wściekła/y: No i okolo 02:00 dalam mu mleka, nawet nie wypil wszystkiego i zasnal do 06:00 kiedy to znowu jeczal wiec mu dalam kilka lykow wody, no i spal do 08:00... Na szczescie od osmej jeczal na tyle cicho ze moglam sobie podrzemac jeszcze troche. :sorry2:
Mysle ze skoro wczoraj nie robil kupy to moglo to go meczyc, albo brzuszek go bolal albo cos jescze innego... Tylko co???:confused::confused::confused:

reklama
a Majka dzis zasnela sma...w lozeczku...jestem taka dumna....oby tak dalej...nie zjada calego 150 ml ale pocmoka jakies 20 , moze to wystarcza by kja uspac;-)

Do góry