reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

Rafał zjadł na kolację 150 ml kaszki z bananami i opróżnił dwa cyce. Jak będzie chciał jeść w nocy to się chyba zastrzelę.

reklama
Rafał zjadł na kolację 150 ml kaszki z bananami i opróżnił dwa cyce. Jak będzie chciał jeść w nocy to się chyba zastrzelę.

Ewula mój Piotrek przed snem zjada ponad 250 ml. kaszki i jeszcze pół dużego słoiczka Hipp i między 0.00 a 3.00 budzi się na jedzenie. Chyba nie można się najeść na zapas, tak jak wyspać

A u nas wczoraj kiepsko ze snem mały połozył sie o 19.40 ale zasnoł ok 21 ( za sprawa naszych kochanych sasiadów:wściekła/y:) a o 23 postawił nas na równe nogi bo chyba przysnił mu sie koszmar albo sie czegos wystraszył - wył strasznie i nie moglismy go uspokoic dopiero cycus (nasz zbawca;-)) zadziałał, a potem o 5 małemu zebrało sie na rozmowy - ale na szczescie z misiem wiec pogadał podrzemał a o 6stej obudził sie na jedzonko i teraz znowu spi.:-p

a ja myslalam ze wyjde z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jasio fajnie zasnal po 20:00, obudzil sie o 02:00 na jedzenie ale potem obudzil sie o 06:30 i zaczal spiewac a potem ryczec i za cholere nie chcial juz zasnac. Bylam strasznie zla na niego bo nie cierpie takich wczesnych pobudek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobawil sie najpierw na lezackzu, potem moja mama go wziela i o 08:30 dalam mu jesc po czym spal az pol godziny... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jejku, widwidze, ze ja to chyba naprawde mam szczescie, bo chlopcy po ostatniej butelce ok 19 przesypiaja bez problemu cala noc. To chyba nagroda za moje cogodzinne wstawanie w pierwszych dwoch miesiacach. Mam nadzieje, ze Wasze maluszki jak najszybciej zaczna przesypiac cale noce, a i Wy bedziecie bardziej wypoczete.

Wczorajsza obfita kolacja ***** dała i w nocy były dwa karmienia.
Dziś zjadł na kolację 210 kaszy ale cyca już tylko mymlnął.

Ale jestem dumna z Pietruszki!!!! Zasnął o 20, pobudka o 2 i potem dopiero 7:30. Pobawił się trochę w łóżku i jeszcze przysnął na pół godzinki :tak: Super!!!

reklama
Do góry