reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

Rafał zjadł na kolację 150 ml kaszki z bananami i opróżnił dwa cyce. Jak będzie chciał jeść w nocy to się chyba zastrzelę.

reklama
Rafał zjadł na kolację 150 ml kaszki z bananami i opróżnił dwa cyce. Jak będzie chciał jeść w nocy to się chyba zastrzelę.

Ewula mój Piotrek przed snem zjada ponad 250 ml. kaszki i jeszcze pół dużego słoiczka Hipp i między 0.00 a 3.00 budzi się na jedzenie. Chyba nie można się najeść na zapas, tak jak wyspać

A u nas wczoraj kiepsko ze snem mały połozył sie o 19.40 ale zasnoł ok 21 ( za sprawa naszych kochanych sasiadów:wściekła/y:) a o 23 postawił nas na równe nogi bo chyba przysnił mu sie koszmar albo sie czegos wystraszył - wył strasznie i nie moglismy go uspokoic dopiero cycus (nasz zbawca;-)) zadziałał, a potem o 5 małemu zebrało sie na rozmowy - ale na szczescie z misiem wiec pogadał podrzemał a o 6stej obudził sie na jedzonko i teraz znowu spi.:-p

a ja myslalam ze wyjde z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jasio fajnie zasnal po 20:00, obudzil sie o 02:00 na jedzenie ale potem obudzil sie o 06:30 i zaczal spiewac a potem ryczec i za cholere nie chcial juz zasnac. Bylam strasznie zla na niego bo nie cierpie takich wczesnych pobudek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobawil sie najpierw na lezackzu, potem moja mama go wziela i o 08:30 dalam mu jesc po czym spal az pol godziny... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jejku, widwidze, ze ja to chyba naprawde mam szczescie, bo chlopcy po ostatniej butelce ok 19 przesypiaja bez problemu cala noc. To chyba nagroda za moje cogodzinne wstawanie w pierwszych dwoch miesiacach. Mam nadzieje, ze Wasze maluszki jak najszybciej zaczna przesypiac cale noce, a i Wy bedziecie bardziej wypoczete.

Wczorajsza obfita kolacja ***** dała i w nocy były dwa karmienia.
Dziś zjadł na kolację 210 kaszy ale cyca już tylko mymlnął.

Ale jestem dumna z Pietruszki!!!! Zasnął o 20, pobudka o 2 i potem dopiero 7:30. Pobawił się trochę w łóżku i jeszcze przysnął na pół godzinki :tak: Super!!!

reklama
Do góry