reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

u nas dziś znów było ok mam nadzieje że tak juz zostanie:) jedzonko o 19:30 spanie do 5 z minutami pożniej znów spanie i jedzonko przed 8 suuperr tfu tfu żeby nie zapeszyć

reklama
jAK DLA MNIE TO OPISUJECIE CUDA WIGILIJNE;-) MOJA SPI JAK ZAWSZE. CHOC DZIS BYLO LADNIE.tzn od 19.30 z pobudkami do 23.30.cyc i pobudka o 4 na cyc i pobudka o 7.20 na pogaduchy.tzn ona gadala a ja spalam.

u nas Wojtek obudził sie o 3.30 z płaczem łzy leciały jak groch - (moze przezywał wczorajsze zabawy z dzieciakami )doatał cycusia a potem przez godzine sie wybudzał i popłakiwał :(

z zazdroscia czywam co piszecie :-D
U nas jak zwykle niespokojna noc... Czy Wasze dzieci tez taka maja ze jak spia to potrafia nagle zaczac plakac, poplakac z minute czy dwie po czym same sie uspokajaja? :confused: Moze cos Jasiowi dolega a ja nie wiem co? No, ale z drugiej strony jakby mu cos bylo to by sie nie uspokajal sam i nie zasypial ponownie...

reklama
Do góry