reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

U nas juz tradycyjnie - 01:00, 02:00, 06:30 a potem 08:30. No ale przez to ze tak marnie spi to czasem uda mu sie spac w dzien - dzis spal od 11:30 prawie dwie godziny - juz sie balam ze mu sie cos stalo :eek:

reklama
dziewczyny strasznie Wam współczuję nocnych podudek :-(
Ja już dawno zapomniałam co to nocne wstawanie. Michaś śpi pięknie od 22 do ok. 7.00

ja tez Wam wspolczuje strasznie, przez ponad 2 miesiace wstawalam w nocy wlasciwie co godzine, wiec wiem naprawde co to znaczy byc niewyspana. Jestem baaaardzo szczesliwa,ze chlopaki cale noce przesypiaja, wczesnie chodza spac i wiem, ze wieczor mam dla siebie i dla meza. Nigdy sie czegos takiego nie spodziewalam, szczegolnie przy blizniakach.

diewczyny wynalazłam jakis czas temu kaszke na dobranoc Hipa z jabłkiem i koerkim i szał Kubus zje ok 19 (ostatnio domaga sie kapieli juz po ok 18.20) i budzi sie najwczesniej ok 5 rano na mleczko:szok: ale podaje mu ta kaszke tylko po kąpieli bo jak dałam dwa razy to mial problem z kupka a tak bezproblemowo

natka - ja miesiac temu jeszcze tez tak mialam - sen po 10 albo i 11 godzin... Moze jak wrocimy do Gdanska to to wroci..
To byly pieknedni...(a raczej noce ;-))

majka zjadla toche kaszki na kolacje i spala lepiej.dluzsze byly przrwy miedzy cycowaniem.co 3 godziny.jak dla mnie to radosc...

u nas (tfu tfu) Wojtek przesypia nocki i budzi sie ok 5.30-6, ale musi wypic 210ml mleczka i jeszcze sporo dopic mojego i wtedy przesypia jak jest zmeczony i wypije mojego za mało to sie budzi w nocy

A u nas wczoraj np. Zuzia nie zjadła nic po kąpieli i poszła spać ok. 20, byłam w 100% pewna, że się obudzi ok. 24 na jedzenie, a ona spała do 6!!!! potem po porannym jedzonku spałyśmy jeszcze do 8:40:-)

reklama
Olek tez ładnie spi , wczoraj poszedl spac ok 21.30 i spal dzisiaj do 7.30, zazwyczaj spi od 20 do 6.30-7.00

Do góry