reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

U nas juz tradycyjnie - 01:00, 02:00, 06:30 a potem 08:30. No ale przez to ze tak marnie spi to czasem uda mu sie spac w dzien - dzis spal od 11:30 prawie dwie godziny - juz sie balam ze mu sie cos stalo :eek:

reklama
dziewczyny strasznie Wam współczuję nocnych podudek :-(
Ja już dawno zapomniałam co to nocne wstawanie. Michaś śpi pięknie od 22 do ok. 7.00

ja tez Wam wspolczuje strasznie, przez ponad 2 miesiace wstawalam w nocy wlasciwie co godzine, wiec wiem naprawde co to znaczy byc niewyspana. Jestem baaaardzo szczesliwa,ze chlopaki cale noce przesypiaja, wczesnie chodza spac i wiem, ze wieczor mam dla siebie i dla meza. Nigdy sie czegos takiego nie spodziewalam, szczegolnie przy blizniakach.

diewczyny wynalazłam jakis czas temu kaszke na dobranoc Hipa z jabłkiem i koerkim i szał Kubus zje ok 19 (ostatnio domaga sie kapieli juz po ok 18.20) i budzi sie najwczesniej ok 5 rano na mleczko:szok: ale podaje mu ta kaszke tylko po kąpieli bo jak dałam dwa razy to mial problem z kupka a tak bezproblemowo

natka - ja miesiac temu jeszcze tez tak mialam - sen po 10 albo i 11 godzin... Moze jak wrocimy do Gdanska to to wroci..
To byly pieknedni...(a raczej noce ;-))

majka zjadla toche kaszki na kolacje i spala lepiej.dluzsze byly przrwy miedzy cycowaniem.co 3 godziny.jak dla mnie to radosc...

u nas (tfu tfu) Wojtek przesypia nocki i budzi sie ok 5.30-6, ale musi wypic 210ml mleczka i jeszcze sporo dopic mojego i wtedy przesypia jak jest zmeczony i wypije mojego za mało to sie budzi w nocy

A u nas wczoraj np. Zuzia nie zjadła nic po kąpieli i poszła spać ok. 20, byłam w 100% pewna, że się obudzi ok. 24 na jedzenie, a ona spała do 6!!!! potem po porannym jedzonku spałyśmy jeszcze do 8:40:-)

reklama
Olek tez ładnie spi , wczoraj poszedl spac ok 21.30 i spal dzisiaj do 7.30, zazwyczaj spi od 20 do 6.30-7.00

Do góry