reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
Osobiście uważam , że to wasza decyzja. Ja dla własnej wygody miałam u sobie w pokoju niemowlaka . Jak dziecko przestaje się rozbudzać w nocy to dopiero daje do drugiego pokoju czyli a okolicach 2 roku
Ale jak wygodniej Ci będzie by był osobno to pewnie , czemu nie, jakby się nie sprawdziło to zawsze można to zmienić przecież sama w trakcie zobaczysz jak Wam jest lepiej
Ale jak wygodniej Ci będzie by był osobno to pewnie , czemu nie, jakby się nie sprawdziło to zawsze można to zmienić przecież sama w trakcie zobaczysz jak Wam jest lepiej
G
guest-1714079215
Gość
Rozumiem, rozumiem, bo ja do tego jeszcze nie mam potrzeby spędzać każdej sekundy na zabawie z dzieckiem i tego typu sprawy Piętno "ch*jniematki" noszę nie od dziśBo wtedy jest się zła madka. Podobnie jak rodzisz przez cc i karmisz mm. Czego nie rozumiesz?
Moonstone
Moderator
Och nie! To tak w ogóle można?Rozumiem, rozumiem, bo ja do tego jeszcze nie mam potrzeby spędzać każdej sekundy na zabawie z dzieckiem i tego typu sprawy Piętno "ch*jniematki" noszę nie od dziś
G
guest-1714079215
Gość
Nie można. Potem dzieci są w tyle za rówieśnikami i nie umieją liczyć do stu w wieku dwóch lat. I to matka winna, bo kto?Och nie! To tak w ogóle można?
Lwica1410
Fanka BB :)
O kurde. To już nie będę zostawiać dziecka z tatą i sobie wychodzić. No szkoda żeby takie braki miała.Nie można. Potem dzieci są w tyle za rówieśnikami i nie umieją liczyć do stu w wieku dwóch lat. I to matka winna, bo kto?
G
guest-1714079215
Gość
A czy ktoś może mi wyjaśnić co ma poronienie do spania z dzieckiem w łóżku? To mi umknęło.
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Może nie ma, może ma.A czy ktoś może mi wyjaśnić co ma poronienie do spania z dzieckiem w łóżku? To mi umknęło.
Moje dziecko było beze mnie pierwsze dni po porodzie, nie można jek było brać na ręce. Trochę się staram to nadrobić.
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Chociaż my w łóżku razem nie śpimy, ale wiecie o co mi chodzi. Może to głupie, ale czasem boję się, że tych dwóch tygodni nigdy nie nadrobięMoże nie ma, może ma.
Moje dziecko było beze mnie pierwsze dni po porodzie, nie można jek było brać na ręce. Trochę się staram to nadrobić.
reklama
G
guest-1714079215
Gość
Czyli to jest taka pokrętna logika, że jak chcesz spać osobno, to mniej się cieszysz czy starasz nacieszyć dzieckiem, a jak poroniłaś albo byłaś rozdzielona po porodzie, to "nie oddasz" i będziesz z nim spać? Lol, ja też poroniłam, a młode śpią w swoich łóżkach. Dziewczyny, nie idźmy w tę stronę. Głupie to i bez sensu.
Podziel się: