reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
lolcia, nieźły klopsik
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Mój po skończeniu 5 miesięcy ważył 8450g więc będąc w wieku Twojego synka też pewnie dobije do 9500g Mateuszki chyba już tak mają ;-)Mateusz jak miał 5 miesięcy ważył 8750 kg. Teraz ok 9500 kg;-)
Pozdrawiam
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Ja mam pytanie bo my byłysmy na diecie bo mała miała 3,5m-ca wazyła 6kg i musiałysmy sie dochudzic wam nie zwracaja na to uwagi lekarze??
czy to moja fobia(bardzo sie boje aby dziecko w przyszłości nie miało problemów z nadwagą)
czy to moja fobia(bardzo sie boje aby dziecko w przyszłości nie miało problemów z nadwagą)
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Mi się wydaje, że tak maleńki dzieciaczek nie może mieć nadwagi. Jak pójdzie na nóżki, zacznie spalać więcj energii to schudnie. Chyba, że nie, to dopiero wtedy martwiłabym się o wagę. Ale teraz niech se waży ile chce
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MADZIA
mama majuni i groszka
heksa
moja mała wazyła prawie tyle samo co twoja teraz a dokładnie 6600........ nie odchudzisz takiej kropeczki bo ona sama wyznacza sobie rytm jedzenia .........teraz maja wazy 9 kg . fałdki zniknęły ....:-(
to prawda co pisze ch aga dzieci im bardziej sie ruszaja tym przyrost wagi jet mniejszy ......
wiec nie martw sie i tylko sie ciesz ze mała ma apetycik pózniej nie bedzie tak łatwohihiihiih-bynajmniej u nas tak jest pozdrawiamy magda i maja
moja mała wazyła prawie tyle samo co twoja teraz a dokładnie 6600........ nie odchudzisz takiej kropeczki bo ona sama wyznacza sobie rytm jedzenia .........teraz maja wazy 9 kg . fałdki zniknęły ....:-(
to prawda co pisze ch aga dzieci im bardziej sie ruszaja tym przyrost wagi jet mniejszy ......
wiec nie martw sie i tylko sie ciesz ze mała ma apetycik pózniej nie bedzie tak łatwohihiihiih-bynajmniej u nas tak jest pozdrawiamy magda i maja
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Nasz Oskarek waży 8800 g i ma około 74 cm wzrostu (taki rozmiar ma ubranek :-) ).
reklama
jaszczurka
Fanka BB :)
moj szkrab wazy 8700kg amiezy 74cm <jupi>
pozdrawiam Anka Skakanka
pozdrawiam Anka Skakanka