reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

reklama
Ja mam pytanie bo my byłysmy na diecie bo mała miała 3,5m-ca wazyła 6kg i musiałysmy sie dochudzic wam nie zwracaja na to uwagi lekarze??
czy to moja fobia(bardzo sie boje aby dziecko w przyszłości nie miało problemów z nadwagą)

Mi się wydaje, że tak maleńki dzieciaczek nie może mieć nadwagi. Jak pójdzie na nóżki, zacznie spalać więcj energii to schudnie. Chyba, że nie, to dopiero wtedy martwiłabym się o wagę. Ale teraz niech se waży ile chce :-p
Pozdrawiam

heksa
moja mała wazyła prawie tyle samo co twoja teraz a dokładnie 6600........:szok: :szok: :szok: :szok: nie odchudzisz takiej kropeczki bo ona sama wyznacza sobie rytm jedzenia .........teraz maja wazy 9 kg . fałdki zniknęły ....:-(
to prawda co pisze ch aga dzieci im bardziej sie ruszaja tym przyrost wagi jet mniejszy ......
wiec nie martw sie i tylko sie ciesz ze mała ma apetycik pózniej nie bedzie tak łatwo:)hihiihiih-bynajmniej u nas tak jest:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: pozdrawiamy magda i maja

Witam jestem mamą 4 miesięcznego Bartusia ostatni raz byłam z nim u lekarza jak malutki skończył 3 mies. i ważył 6200g mierzył 60 cm. Ciesze się że niektórzy chłopcy też ważą więcej niż powinni bo zaczynałam się już niepokoić.

Nasza stokrotka wazy ok 7kg,a dluga jest na 67cm,za tydzien wazenie wiec zobaczymy dokladnie iel od ostatniego wazenia przybrala bo mial wtedy 6100:baffled:

reklama
Do góry