sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Moj maluszek skonczyl 11 miesiecy i wazy 11.100, ale dawno go nie mierzylam- ubania nosi- 80/86
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to wcale nie znaczy że źle rośnie mi w szpitalu powiedzieli że często dzieciom potrzeba 2 tyg żeby dogonić wagę urodzeniowąbelgrano pisze:Moja Nikola ma 14 dni i ma 3,370kg i 55cm a po urodzeiu miała 3,350 rośnie powoli bo były kłopoty z karmieniem ale juz na prostej:-)
Magda31 pisze:Gratulacje Happymum! Twój synek to niezły smok. Jak to mówią "Pudzian". :laugh:
Nie wiem czy karmisz piersia ale slyszalam ze jak na piersi dziecko tak przybiera to nie jest nic absolutnie groznego a i tak jak pisala Magda zacznie sie ruszac to i waga przystopujehappymum pisze:Magda31 pisze:Gratulacje Happymum! Twój synek to niezły smok. Jak to mówią "Pudzian". :laugh:
;D ;D ;D
no właśnie, ale mam nadzieję, że z mojej kluseczki nie zrobi się kuleczka, bo to też niezdrowo nadwaga u dzieci...