reklama
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Karolla,gratulacje!czytałam na lutówkach ile waży Olcia! słodkie te nasze ciężary, ja też dostałam wskazówke aby karmić piersią i do 6 mca raczej nic nie wprowadzać tylko że mój synuś głodomorek od 20 do 7 rano na jedzonko budzi się 4,5 razy i ciągnie dwie piersi 20 minut! dobrze ze tylko się najje i dalej lulu!
Karolinna, 7 kilo to tez sporo, pewnie czujesz to na rekach!
do 6 mca dziecko powinno podwoic swoja mase a nasze co, potroja! ;D ;D ;D
Karolinna, 7 kilo to tez sporo, pewnie czujesz to na rekach!
do 6 mca dziecko powinno podwoic swoja mase a nasze co, potroja! ;D ;D ;D
Karolla, mój Mikołaj też był wielki... 3 m-ce 8 kg, 4 m-ce 10 kg... ale jak skończył 6 miesięcy waga mu się zatrzymała.... teraz skończył rok i ma nieałe 12 kg... więc się nic nie martw... mnie straszyli różnymi chorobami, itp... pozdrawiam
Dolaczam swojego Igorka do grona duuuzych pociech. Wazy jakies 9,5 kg i mierzy 71 cm. Za tydzien szczepienie to go zwaza dokladnie. Jak sie urodzil to wazyl 3710 i do pierwszego szczepienia przytyl o 3 kg. Wygladal jak napompowany :laugh: Lekarki powiedzialy, ze jest rekordzista wagowym w naszej przychodni ;D Niestety kaze sie nosic a ja mam przepukline, ktora mnie zaczela podejrzanie kluc, mam nadzieje, ze nic mi sie nie stanie a nosic go musze bo jak nie to od razu wycie na caly blok.
reklama