reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

reklama
oki oto przepis: http://www.imageshack.us/

kliknij na ten link. wyświetli Ci się stronka do wklejania zdjęć. Przeglądaj zdjęcia z komputera i kliknij otwórz. Potem kliknij na rozmiar 640x480 i potem kliknij na host it. kiedy wyświetli Ci sie zdjęcie, na dole w ramce będzie adres zdjęcia ( ten który ma napis direct it...) skopiuj ten adres i wstaw do swojego posta.

No to ja też się pochwalę...mój Maciek waży 7800...trochę mało...ale raczkuje,wstaje przy meblach i ostatnio sam już stoi bez trzymanki przez jakieś 30-40 sekund...lekarka powiedziała że nie jest źle skoro jest taki ruchliwy.......po prostu wszystko co zje od razu spala ;D

sylwia-nic mi sie nie dzieje. natomiast pojawia sie ponizszy komunikat na czerwono:
The file you attempted to upload is 1293 kilobytes.

Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is less than 1024 kilobytes.

josefin pisze:
sylwia-nic mi sie nie dzieje. natomiast pojawia sie ponizszy komunikat na czerwono:
The file you attempted to upload is 1293 kilobytes.

Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is less than 1024 kilobytes.

chodzo o to ze fotka jest za duza i trzeba ja zmniejszyc na stronce imageshack........albo w jakims innym programie!! musi miec rozmiar 1024 KB, nie wiekszy......

Widzicie jeśłi chodzi o siatke to Zuzia spadła z 50 centyla na 10 :(:( waży jak pisałam wcześniej 7200

Za tydzień kontrola wagi :):) moze cos sie poprawi

reklama
Do góry