reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Witam. Ja tak trochę z innej beczki, jeżeli ma któraś jakiś wózek, czy łóżeczko czy inne rzeczy ,które byście miały wyrzucić to ja bardzo chętnie moge wziąść. Nie stać mnie na zakup wózka używanego nawet za 300zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam

reklama
właśnie kończę remont pokoiku syna i mam do oddania łóżeczko
wady: złamana jedna z listew podpierających materac (można łatwo naprawić)
pourywane sprężynki w wyjmowanych szczebelkach (ale trzymają się na miejscu)
zalety: wyjmowane szczebelki
opuszczana jedna ściana
materac kokosowy
łóżko na kółkach lub na bujaku (dwie opcje)
regulowana wysokość materaca
szuflada na pościel

łóżko sosnowe, lakierowane bezbarwnie
musisz tylko sama je odebrać, warszawa, bielany
oczywiście za darmo, możesz ewentualnie kupić jakieś autko Antkowi (w sobotę obchodzi 3 urodziny), ale to już jak uważasz, niezobowiązująco
pzdr

Hej dziewczyny.
Długo szukałam fajniutkiej a do tego w miare taniej spacerówki dla mojego synka. Wcześniej miałam wózek Treeco (gondola i spacerówka) wózek godny polecenia!!!! I po sprzedaży jego niestety cieżko było mi znaleść spacerówkę godnej właśnie tej Treeco.Miałam parasolkę Titanium Baby po córce ale była dobita wiec musiałam kupić nowy. Skusiłam sie na Baby Desing Tiny. PORAŻKA jak dla mnie niby fajnie sie prezentuje ale sztywny w prowadzeniu, mały wiecznie był pozycji pół leżącej (siedzenie źle wyprofilowane lub zły dobór materiału)No i hamulec ciężko chodził a po miesiącu już był w serwisie!!!! Więc niezastanawiając się szybko go opchnełam:-p i kupiłam 3-kołowca (wcześniej wrogo nastawiona do tego typu wózków) i jestem MEGA ZACHWYCONA!!!!! Prowadzi sie leciuchno, zwrotny, amortyzowany, pakowny i śliczniutki. A do tego za naprawdę niewielkie pieniążki:tak::tak: a mowa o HAUCK JEEP SKRĘTNE KOŁO-TOFFEE,CARROTT+OCIEPLACZ (772229369) - Aukcje internetowe Allegro Ja mam ten beżowo czerwony:))

Równie zwrotny i zamortyzowany jest także Chicco S3 Trio,cena troszke większa,ale marka bardzo solidna a chodzi przede wszystkim o wygode i bezpieczeństwo dzieci.

Dziewczyny proszę o radę
Potrzebuję spacerówkę na wczasy musi być "parasolka" lekka, zwrotna z rozkładanym oparciem...
Musimy kupić wózio na wczasy (samolot) niestety mojej mury nie wezmę ze sobą, nie mam zamiaru wózka nadawać jako bagaz a obawiam się, że przyzwyczajona do mojego kochanego MC będę miała ciężko znaleź parasolkę która będzie taka wygodna:sorry: POMOCY!!1

Ja mam Mutsego i też cięzko mi go zamienić na parasolkę...bo to inna klasa wózków.. Ale wybrałam na wczasy właśnie Cosatto Diablo Banzai myślę, że się sprawdzi:-)

Hmmm oglądałam dzisiaj spacerówki bebe no w sklepie bardzo polecali... ja jakoś nie jestem przekonana, zachęcali do mili i ewentualnie viva plus...

Dziewczyny proszę o radę
Potrzebuję spacerówkę na wczasy musi być "parasolka" lekka, zwrotna z rozkładanym oparciem...
Musimy kupić wózio na wczasy (samolot) niestety mojej mury nie wezmę ze sobą, nie mam zamiaru wózka nadawać jako bagaz a obawiam się, że przyzwyczajona do mojego kochanego MC będę miała ciężko znaleź parasolkę która będzie taka wygodna:sorry: POMOCY!!1
Tu sobie poczytaj Spacerówka parasolka do samalotu najlepsza - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
Witam
Dziekuję za podopwiedzi, kupiłam Cybex topaz z kolekcji zaszłorocznej w bardzo atrakcyjnej cenie:tak: myślę że się sprawdzi... w zasadzie to wózek na wakacje i ewentualnie do sklepu:blink:

Do góry