reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

witam, równiez mysle powoli o zakupie spacerówki
tylko zastanawiam sie czy parasolka czy nie...
czy parasolka dobrze sie jezdzi w porównaiu do "zwykłych" wózków?

musze miec pokrowiec na nozki i regulowane oparcie-to na pewno
generalnie maks kolo 300zl moglabym wydac

podobaja mi sie:
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (892105272) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK HAUCK SHOPPER6. FOLIA+OKRYCIE+REGULACJA!!! (903166798) - Aukcje internetowe Allegro

ale to tylko podobanie:-p

prosiłabym o opinie

reklama
ten hauck wyglada bardzo ciekawie, a ten pierwszy to lepiej nie - nie ma wogóle koszyka a i mało miejsca dla dzidzi... tak mi sie wydaje

Ja kupiłam taka spacerówke eSklep FARTLANDIA , leciutka, składa sie do małych rozmiarów i ma chyba wszystko co chciałam :
dobra amortyzacje kół
duze i wygodne siedzisko
powiekszana budke (naprawde super sprawa)
wetylacje budki
jest lekka
wejdzie do kazdego bagaznika
no i regul. wys.rączek
kosz na zakupy jest tez całkiem duzy

http://fartlandia.pl/product_info.php?products_id=1004

Hej Wszystkim:)
Jestem zupełnie nowa na forum, ale od kilku dni regularnie śledzę wszystkie tematy związane ze spacerówkami.
Otóż mam problem:
Mój syn ma aktualnie 1 rok i 4 msc., posiadamy wózek baby design espiro atlantic z 2008 roku, jako gondola super, jako spacerówka niezły, ALE ze względu na wagę własną i zwiększającą się masę dziecka, rozpoczęcie spacerowania nie tylko po parkach, lasach itp ale także po sklepach stał się za ciężki dla mnie, niestety tylko dla mnie bo mąż i dziadek są nim zachwyceni :( ja go porzuciłam natychmiast po tym jak kupiliśmy baby design espiro magic 3 z 2009 roku (kupiony w maju 2009), świetna malutka trzykołówka, sama ją składam, noszę, przestawiam, podnoszę, mięciutka w podbijaniu cudeńko, mogę zawracać w miejscu nawet w windzie w centrum handlowym, ALE nie nadaje się zupełnie na zimę - ani na deszcz, ani na śnieg, ani na wiatr, ani na kałuże, ani na błoto ma za małe kółka, przednie jedno podwójne potrafi się gdzieś w chodniku przyblokować, budka jest płytka i cienka. Czy macie takie samo odczucie? Na jesieni znów musiałam wrócić do atlantica, wczesna wiosna też mnie z nim czeka, potem lato da się przejeździć w magic 3, ale zima znów z atlantic'iem - 12 kg wózek + 13 kg dziecka :szok:.
Nie wiem jak mój syn dalej będzie podchodził do sprawy, ale aktualnie świetnie chodzi i biega, ale tylko koło domu, na dłuższy spacer nawet do osiedlowego sklepu trzeba go dźwignąć. Nie wyobrażam sobie, że nagle będziemy chodzić piechotką do parku czy na zakupy, a zimą przecież takie wycieczki się zdarzają i z założenia nie zawsze będę mogła go wpakować na sanki:no:
No i mój problem polega na tym, że ja chciałabym w tej sytuacji kupić wózek np. baby design sprint (duże koła, w miarę zabudowany itp. więc w zimę wykorzystam), atlantica wrzucić głęboko do piwnicy i wystawić przy drugim dziecku, a magic 3 zostałby na jakieś super wyjazdy wakacyjne. A mój mąż twierdzi, że wymyślam, więc błagam, albo mnie poprzyjcie, albo wybijcie mi z głowy kolejny wózek :eek: Teraz wiem, że gdybyśmy w tamtym roku kupowali spacerówkę wcześniej tj. przy gorszej pogodzie to nie kupiłabym magic...

Witajcie :-)
ja tez mysle o baby design sprint...lub zooper waltz...przyznam ze w zooperze najbardziej przemawia do mnia zaslaniana budka....:tak:
Czytalam ze sprint podczas deszczu przemaka...czy to prawda?:eek:
Dzieki za odp.

ja tez mysle o baby design sprint...lub zooper waltz...przyznam ze w zooperze najbardziej przemawia do mnia zaslaniana budka....:tak:
Dzieki za odp.

Moja znajoma miała, przemakał :eek: Ale to był ze 3lata temu kupiony wózek,więc pewnie się coś pozmieniało :confused2:

ja uzywalam od kiedy córka skończyła 1.5 roku tego wózeczka Wózek Baby Design ESPIRO ACTIVE +pokrowiec +folia (925945057) - Aukcje internetowe Allegro służył nam do czasu kiedy już nie potrzebowała go na dłuższe spacery oddaliśmy go jej kuzynowi i chłopczyk używa go tez już od roku i jeszcze za jakiś czas posłuży pewnie mojemu synkowi
wiec ja byłam z niego bardzo zadowolona lekki wszędzie sie zmieścił i w domu po złożeniu tez mało miejsca zajmował oczywiście przy takiej zimie jak w tym roku wiem ze ciężko sie go pchało wiadomo male kolka i podwójne ale po za tym jak dla mnie super i cena tez przystępna;-);-)

Dzieki za odp.

Polecam zoopera, jest naprawde swietny :) Mialam zamiar kupic Waltza ale wybrala mniejszy - hula... i jestem z niego bardzo zadowolona :)

reklama
Do góry