reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
wszyscy pytaja, a malo kto cos pisze :-d
Ja moge sie wypowiedziec na temat wspomnianego tu Haucka Shoppera :-) Bardzo dobrze mi ten wozek sluzy juz od jakiegos czasu. Pomimo tego ze ma piankowe kola to jak najbardziej ma za soba wiele wypraw po wertepach z ciezkim dzieckiem w srodku (synek wazy obecnie jzu 15kg) i jest nie do zdarcia. Uzywamy do od roku i mamy zamiar zatrzymac dla drugiego dziecka :-)

O Maclarenach slyszalam same dobre opinie, choc cena jest dosyc zaprorowa, no ale moze faktycznie warto...:confused:

Obecnie z powodu wyjazdu szukam lekkiej (i taniej) spacerowki - parasolki mogacej pomiescic dziecko wazace wiecej niz te magiczne 15kg (ktore sa limitem we wszystkich niemal wozkach...). Shopper synka spokojnie miesci, n oale jest troche nieporeczny jak na podroz pociagiem...

Zanim kupię lekką spacerówkę pojadę do jakiegoś dużego sklepu żeby obejżeć, pojeździc, pomacać, zobaczyć na wlasne oczy wszystkie funkcje a potem wybiorę sklep, lub sklep internetowy i dokonam zakupu.
Wychodzę z założenia, że nie zawsze zdjęcie w necie odzwierciedla wszystkie wady i zalety wózka więc lepiej przemyśleć takie zakupy. :tak:

Niestety u mnie śa dwa sklepy z wózkami w tym spacerówek 3na krzyz i gdybym miała mozliwosc samodzielnego sprawdzenia i wypróbowania pewnie nie wołala bym o pomoc.... ale dzieki.

wszyscy pytaja, a malo kto cos pisze :-d
Ja moge sie wypowiedziec na temat wspomnianego tu Haucka Shoppera :-) Bardzo dobrze mi ten wozek sluzy juz od jakiegos czasu. Pomimo tego ze ma piankowe kola to jak najbardziej ma za soba wiele wypraw po wertepach z ciezkim dzieckiem w srodku (synek wazy obecnie jzu 15kg) i jest nie do zdarcia. Uzywamy do od roku i mamy zamiar zatrzymac dla drugiego dziecka :-)

O Maclarenach slyszalam same dobre opinie, choc cena jest dosyc zaprorowa, no ale moze faktycznie warto...:confused:

Obecnie z powodu wyjazdu szukam lekkiej (i taniej) spacerowki - parasolki mogacej pomiescic dziecko wazace wiecej niz te magiczne 15kg (ktore sa limitem we wszystkich niemal wozkach...). Shopper synka spokojnie miesci, n oale jest troche nieporeczny jak na podroz pociagiem...

Jeśli chodzi o spacerówki wszyscy producenci są zobowiązani do robienia wózków max na 15.5 kilograma gdyż jest to odgórny nakaz nakładany przez UE.

Jeśli chodzi o wózki maclarena są to jedne z najlepszych spacerówek na rynku, nie każdemu przypada do gustu ich wygląd, a przede wszystkim cena:p, ale naprawde warto. Maclaren na swoje produkty daje dożywotnią gwarancję co także pokazuje, że producenci są pewni swego produktu. W porównaniu z innymi spacerówkami w podobnej kategorii maclaren ma jedne z lżejszych. Najcięższa spacerówka waży 7.4 kg, a najlżejsza z tego co pamiętam 4,5. Oczywiście za cene tej najprostszej spacerówki maclarena czyli modelu volo można kupić spacerówkę innej firmy troszkę bardziej i będzie ona bardziej rozbudowana niż volo, który jest bardzo prosty. takim przykładem może być inglesina trip, która ma regulację do pozycji leżącej i waży z tego co pamiętam 6 kg. Jakby ktoś chciał abym opisał poszczególne modele maclarena w wolnym czasie mogę to zrobić gdyż znam te wózki dość dobrze.

Jeśli chodzi o mutsy transporter( bo gdzieś tam wyżej widziałem, że ktoś pytał) jest to moim zdaniem bardzo fajna spacerówka, podobna trochędo x landera xa tylko, że troszkę lżejsza. Plusami moim zdaniem są przede wszystkim elegancki śpiworek na zimę w komplecie, a także możliwość rozłożenia oparcia do pozycji prawie leżącej no i po złożeniu nie zajmuję zbyt dużo miejsca( jak na wózek tych rozmiarów). Największym minusem wydaje się mi byc brak regulacji podnóżka, co przy mniejszych dzieciach jest jeszcze opcja pożądaną przez rodzica.

Jakbyś jeszcze mogła określić dokładniej o jaką cenę wózka Ci chodzi to mógłbym cos tam napisać, bo "tani" to pojęcię dość elastyczne;]

Pozdrawiam

Witam. Co sądzicie o X - landerze XT ?
Na allegro sa teraz wyprzedarze rocznika z 2008 r w dobrej cenie około 475 zł. Biorąc pod uwage ze nowa z 2009 kosztuje ponad 900 zł to cena prystępna a dostaje sie porzadny wózek. Czy ktoś ma taki i go używa ?
Powiedzcvie coś więcej bo waham się czy go nie kupić.
Co więcej jest też kilka ofert tego wózka z gondolą za 730 zł i różnymi dodatkami. Nowa z foteliiem kosztuje ponad 1500 w sklepie także to też przystępna cena ale tylko model z 2008 roku. Powiedzcie co sądzicie o takim zakupie.:angry:

reklama
Do góry