reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Dziewczyny,a co myślicie o tym wózku.No i wogóle o tej firmie.Poczytałam,że kółka w Spiderze tej samej firmy są OK,może w tym wózku podobnie?
Wózek spacerowy Titanium Baby "Buggy" (316329825) - Aukcje internetowe Allegro
Moja przyjaciolka ma model Spider i sa bardzo zadowoleni :tak:Koleczka ma niewielkie, plastikowe, ale byli u nas w Szczyrku i nawet po oblodzonych chodnikach dalki rade jezdzic tym wozkiem :-) Jedyna wada to dosyc waskie siedzisko i krotki spiworek, bo mala ma teraz rok i w przyszla zime na 100% spiworek bedzie na nia za krotki.

reklama
miałam baby design sprint i był to super wózek, nic się nie psuło,lekko się prowadził, byliśmy z niego bardzo zadowoleni, teraz chcę kupić jet, po wielu przemyśleniach jestem już prawie pewna zakupu. Graco mosaic nie polecam są tragiczne jeśli chodzi o podbijanie i samą jazdę, moja bratowa miała i ciężko się jechało z niespełna rocznym dzieckiem a co dopiero z 2 latkiem tak jak ja mam.Chciałam też maclarena triumpha jednak siedzenie w nim jest w pozycji odchylonej do tyłu i niema możliwości ustawić go pionowo, poza tym wysokość oparcia to 45cm-dla nas niskie i niema podnóżka, potem był quest jest ok ale drogi 600zł, i teraz jet lub coneco polo ale coneco są podobno awaryjne a ja z baby design byłam zadowolona więc myślę że będzie super.W tej chwili mam maclarena volo wózek mimo swoich małych kółeczek bardzo zwrotny i super się podbija i prowadzi ale nie mogę mieć jednego wózka i to jeszcze nie rozkładanego bo mój synek lubi czasem zasnąć.

Spidera titanium właśnie sprzedałam, miał nisko rączki ok 103cm a to dla mnie za nisko, mój synek wydawał mi się za duży do tego wózka, oparcie 43cm-niskie, poza tym prowadził się super.

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini

dziewczyny a znacie jakies firmy które maja spacerówki regulowane by dzieckko siedziało przodem do matki;-) bo ja szukałam ale nic nie moge znalesc

reklama
Do góry