reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Dziewczyny,a co myślicie o tym wózku.No i wogóle o tej firmie.Poczytałam,że kółka w Spiderze tej samej firmy są OK,może w tym wózku podobnie?
Wózek spacerowy Titanium Baby "Buggy" (316329825) - Aukcje internetowe Allegro
Moja przyjaciolka ma model Spider i sa bardzo zadowoleni :tak:Koleczka ma niewielkie, plastikowe, ale byli u nas w Szczyrku i nawet po oblodzonych chodnikach dalki rade jezdzic tym wozkiem :-) Jedyna wada to dosyc waskie siedzisko i krotki spiworek, bo mala ma teraz rok i w przyszla zime na 100% spiworek bedzie na nia za krotki.

reklama
miałam baby design sprint i był to super wózek, nic się nie psuło,lekko się prowadził, byliśmy z niego bardzo zadowoleni, teraz chcę kupić jet, po wielu przemyśleniach jestem już prawie pewna zakupu. Graco mosaic nie polecam są tragiczne jeśli chodzi o podbijanie i samą jazdę, moja bratowa miała i ciężko się jechało z niespełna rocznym dzieckiem a co dopiero z 2 latkiem tak jak ja mam.Chciałam też maclarena triumpha jednak siedzenie w nim jest w pozycji odchylonej do tyłu i niema możliwości ustawić go pionowo, poza tym wysokość oparcia to 45cm-dla nas niskie i niema podnóżka, potem był quest jest ok ale drogi 600zł, i teraz jet lub coneco polo ale coneco są podobno awaryjne a ja z baby design byłam zadowolona więc myślę że będzie super.W tej chwili mam maclarena volo wózek mimo swoich małych kółeczek bardzo zwrotny i super się podbija i prowadzi ale nie mogę mieć jednego wózka i to jeszcze nie rozkładanego bo mój synek lubi czasem zasnąć.

Spidera titanium właśnie sprzedałam, miał nisko rączki ok 103cm a to dla mnie za nisko, mój synek wydawał mi się za duży do tego wózka, oparcie 43cm-niskie, poza tym prowadził się super.

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini

dziewczyny a znacie jakies firmy które maja spacerówki regulowane by dzieckko siedziało przodem do matki;-) bo ja szukałam ale nic nie moge znalesc

reklama
Do góry