reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
Hej dziewczyny....

Co do wozka takiego od urodzenia to ja polecam Bugaboo Cameleon-sprawdzil mi sie swietnie...nigdy nic mi sie w nim nie popsulo,mimo ze koleczka male sobrze spacerowalo sie nim po lesie albo wiozlo dziecko po plazy-ma specjalna do tegu funkcje...No aletrzeba przyznac ze cena wysoka...Ale...szczerze warto zainwestowac...zaplacilam tu w De za wozek +fotelik maxi cosi+adaptery 950 euro a sprzedalam po 18 miesiacach za 680 euro...wiec duzo nie stracilam...Wozek mozna prowadzic jedna reka,jest lekki,zwrotny i zajmuje malo miejsca po zlozeniu....:-)

A teraz kupilam spacerowke-typu parasolka z chicco...Juz mniej uzywamy wozka wiec tylko taki na wypady do miasta lub zoo itp.

No i po przetestowaniu wielu w cenie zblizonej do max (500zl) ten mi najlepiej przypasowal...jakos po bugaboo wszytkie pchalo mi sie bardzo ciezko i byly malo zwrotne a ten byl najbardziej "zwinny"
mam dokladnie ten model w tym kolorku

CHICCO *LITEWAY* - NAJNOWSZY MODEL+Barierka Gratis (312103945) - Aukcje internetowe Allegro

Witam, rozglądam się za spacerówką dla rocznego synka, czy któraś z Was może ma taki wózek i podzieli się spostrzeżeniami, chodzi mi o Arti Travel, to podróba Peg Perego Pliko P3, tylko, że kosztuje ok. 400zł, może też być Arti Atlantic.
Znacie może jakieś sklepy w Gdańsku i okolicach gdzie można pomacać taki wózeczek?
Z góry dzięki

Moge Ci tylko powiedziec ze wozki firmy Arti sa bardzo awaryjne - Travel jest chyba najwiekszym bublem na rynku ( konstrukcja nie wytrzymuje i po dluzszym uzytkowaniu peka pod spodem ) natomiast w Atlanticu pekaja tylne osie i tez dosc szybko .A teraz najgorsze - serwis ktory gwarantuje firma podczas gwarancji nie uchroni Cie od poniesienia kosztow naprawy ! Najczesciej sa one nie male i nic nie wskorasz bo inaczej nie odesla naprawionego wozka lub odesla nienaprawiony ale tez na twoj koszt. Uwazam ,ze powinnas zrezygnowac z tych wozkow a polecic moge firmy takie jak Inglesina , McLaren , Chicco czy nawet Deltim ( spacerowka Frog) .Pozdrawiam

Regina dzięki, oglądałam ten Deltim Frog, ale ma malutkie siedzisko, a masz może jakąś opinię na temat Baby Design czy Coneco?

Qrcze wiecie co ...znalazłam bardzo fajny wózio na allero .

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

zastanawiam sie nad wymiana naszego na ten .My mamy teraz Haucka Jeepa 3- kołowego .Jest bardzzzzo fajny i wogole super lekki tylko taki troszke ...długi ::) ;)
I tak sobie mysle że ten co znalazłam ejst taki zgrabniutki itp .
Zastanawiam sie też nad kwestią jesienno zimową ...poniewaz moj synek zimą będzie juz rocznym maluchem i może jednak zostawic tego naszego Jeepa bo po snigu napewno bedzie lepiej sunąć niz tym co na niego sie czaje ;).

Dziewczyny poradzcie mi bo ja juz sama niewiem co mam zrobić ::)

odradzam.wozek mało wytszymały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regina dzięki, oglądałam ten Deltim Frog, ale ma malutkie siedzisko, a masz może jakąś opinię na temat Baby Design czy Coneco?

Frog ma duze siedzisko ( musiałabys zobaczyc go na zywo ) jest dlugie na tyle by dziecko wygodnie spalo i ma boki!! czyli boczną obudowe jak w krzeselku co dodatkowo wplywa na wygode i komfort siedzacej pozycji. Wiekszosc spacerowek skladanych w " parasolke " nie posiada bocznej obudowy przez co dzieci siedza bardziej na zewnątrz ale wozek jest wowczas lzejszy. Jesli chodzi o Baby Design czy Coneco to nie chciałabym zebys mnie zle zrozumiala ale firmy te maja tyle przeciwnikow co i zwolennikow - ogolnie opinie sa rozne - ja uwazam , ze to kiepskie wozki i maja kiepskie konstrukcje ( jedyny ich walor to ladny wygląd) ale to moja opinia i nie musisz sie nią sugerowac.Zobacz sobie jeszcze takie wozki jak Multiway z Chicco lub spacerowki z firmy ABC ( bardzo fajne wozki z nowej kolekcji na 2008) .

Proszę opinię na temat Graco Mojo i Mosaic.
Ja zawiodłam sie nieco na tej firmie za sprawą wózka VIVO ale moj mąż NIE. I teraz rozważając kupno wózka-parasolki myśli właśnie o tych dwóch.
Ja sie sprzeciwiam.

Proszę opinię na temat Graco Mojo i Mosaic.
Ja zawiodłam sie nieco na tej firmie za sprawą wózka VIVO ale moj mąż NIE. I teraz rozważając kupno wózka-parasolki myśli właśnie o tych dwóch.
Ja sie sprzeciwiam.
Rozważałam jeszcze niedawno kupno wózka G.Mojo lub Mosaic.Podobały mi sie wizualnie.Pojechałam jednak do sklepu,by je przetestować i odpadły.Mnie zraziło:G.Mojo-mała budka(zależało mi na ochronie przed wiatrem i słońcem,będziemy parasolką jeżdzić przecież też jesienia i zimą),kiepski wg.mnie materiał,z którego jest wykonany.A G.Mosaic-zle sie prowadził i dość ciężki,tylne kółka mało stabilne i w ogóle jakichś mały mi się wydawał,a moje dziecko szybko rośnie,no i chciałam parasolkę na jakichś czas.
Więc u mnie odpadły te wózki,ale to rzecz gustu oczywiście i wymagań.:tak:
Nadal szukam....:-D

reklama
Ja uzywam Graco Quattro Deluxe i poza kilkoma malymi wadami jestem naprawde zadowolona :tak: Wozek "niezniszczalny" ;-):-)
Na temat modeli Mojo i Mosaic niestety sie nie wypowiem.
pozdrawiam

Do góry