reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
Hej dziewczyny....

Co do wozka takiego od urodzenia to ja polecam Bugaboo Cameleon-sprawdzil mi sie swietnie...nigdy nic mi sie w nim nie popsulo,mimo ze koleczka male sobrze spacerowalo sie nim po lesie albo wiozlo dziecko po plazy-ma specjalna do tegu funkcje...No aletrzeba przyznac ze cena wysoka...Ale...szczerze warto zainwestowac...zaplacilam tu w De za wozek +fotelik maxi cosi+adaptery 950 euro a sprzedalam po 18 miesiacach za 680 euro...wiec duzo nie stracilam...Wozek mozna prowadzic jedna reka,jest lekki,zwrotny i zajmuje malo miejsca po zlozeniu....:-)

A teraz kupilam spacerowke-typu parasolka z chicco...Juz mniej uzywamy wozka wiec tylko taki na wypady do miasta lub zoo itp.

No i po przetestowaniu wielu w cenie zblizonej do max (500zl) ten mi najlepiej przypasowal...jakos po bugaboo wszytkie pchalo mi sie bardzo ciezko i byly malo zwrotne a ten byl najbardziej "zwinny"
mam dokladnie ten model w tym kolorku

CHICCO *LITEWAY* - NAJNOWSZY MODEL+Barierka Gratis (312103945) - Aukcje internetowe Allegro

Witam, rozglądam się za spacerówką dla rocznego synka, czy któraś z Was może ma taki wózek i podzieli się spostrzeżeniami, chodzi mi o Arti Travel, to podróba Peg Perego Pliko P3, tylko, że kosztuje ok. 400zł, może też być Arti Atlantic.
Znacie może jakieś sklepy w Gdańsku i okolicach gdzie można pomacać taki wózeczek?
Z góry dzięki

Moge Ci tylko powiedziec ze wozki firmy Arti sa bardzo awaryjne - Travel jest chyba najwiekszym bublem na rynku ( konstrukcja nie wytrzymuje i po dluzszym uzytkowaniu peka pod spodem ) natomiast w Atlanticu pekaja tylne osie i tez dosc szybko .A teraz najgorsze - serwis ktory gwarantuje firma podczas gwarancji nie uchroni Cie od poniesienia kosztow naprawy ! Najczesciej sa one nie male i nic nie wskorasz bo inaczej nie odesla naprawionego wozka lub odesla nienaprawiony ale tez na twoj koszt. Uwazam ,ze powinnas zrezygnowac z tych wozkow a polecic moge firmy takie jak Inglesina , McLaren , Chicco czy nawet Deltim ( spacerowka Frog) .Pozdrawiam

Regina dzięki, oglądałam ten Deltim Frog, ale ma malutkie siedzisko, a masz może jakąś opinię na temat Baby Design czy Coneco?

Qrcze wiecie co ...znalazłam bardzo fajny wózio na allero .

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

zastanawiam sie nad wymiana naszego na ten .My mamy teraz Haucka Jeepa 3- kołowego .Jest bardzzzzo fajny i wogole super lekki tylko taki troszke ...długi ::) ;)
I tak sobie mysle że ten co znalazłam ejst taki zgrabniutki itp .
Zastanawiam sie też nad kwestią jesienno zimową ...poniewaz moj synek zimą będzie juz rocznym maluchem i może jednak zostawic tego naszego Jeepa bo po snigu napewno bedzie lepiej sunąć niz tym co na niego sie czaje ;).

Dziewczyny poradzcie mi bo ja juz sama niewiem co mam zrobić ::)

odradzam.wozek mało wytszymały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regina dzięki, oglądałam ten Deltim Frog, ale ma malutkie siedzisko, a masz może jakąś opinię na temat Baby Design czy Coneco?

Frog ma duze siedzisko ( musiałabys zobaczyc go na zywo ) jest dlugie na tyle by dziecko wygodnie spalo i ma boki!! czyli boczną obudowe jak w krzeselku co dodatkowo wplywa na wygode i komfort siedzacej pozycji. Wiekszosc spacerowek skladanych w " parasolke " nie posiada bocznej obudowy przez co dzieci siedza bardziej na zewnątrz ale wozek jest wowczas lzejszy. Jesli chodzi o Baby Design czy Coneco to nie chciałabym zebys mnie zle zrozumiala ale firmy te maja tyle przeciwnikow co i zwolennikow - ogolnie opinie sa rozne - ja uwazam , ze to kiepskie wozki i maja kiepskie konstrukcje ( jedyny ich walor to ladny wygląd) ale to moja opinia i nie musisz sie nią sugerowac.Zobacz sobie jeszcze takie wozki jak Multiway z Chicco lub spacerowki z firmy ABC ( bardzo fajne wozki z nowej kolekcji na 2008) .

Proszę opinię na temat Graco Mojo i Mosaic.
Ja zawiodłam sie nieco na tej firmie za sprawą wózka VIVO ale moj mąż NIE. I teraz rozważając kupno wózka-parasolki myśli właśnie o tych dwóch.
Ja sie sprzeciwiam.

Proszę opinię na temat Graco Mojo i Mosaic.
Ja zawiodłam sie nieco na tej firmie za sprawą wózka VIVO ale moj mąż NIE. I teraz rozważając kupno wózka-parasolki myśli właśnie o tych dwóch.
Ja sie sprzeciwiam.
Rozważałam jeszcze niedawno kupno wózka G.Mojo lub Mosaic.Podobały mi sie wizualnie.Pojechałam jednak do sklepu,by je przetestować i odpadły.Mnie zraziło:G.Mojo-mała budka(zależało mi na ochronie przed wiatrem i słońcem,będziemy parasolką jeżdzić przecież też jesienia i zimą),kiepski wg.mnie materiał,z którego jest wykonany.A G.Mosaic-zle sie prowadził i dość ciężki,tylne kółka mało stabilne i w ogóle jakichś mały mi się wydawał,a moje dziecko szybko rośnie,no i chciałam parasolkę na jakichś czas.
Więc u mnie odpadły te wózki,ale to rzecz gustu oczywiście i wymagań.:tak:
Nadal szukam....:-D

reklama
Ja uzywam Graco Quattro Deluxe i poza kilkoma malymi wadami jestem naprawde zadowolona :tak: Wozek "niezniszczalny" ;-):-)
Na temat modeli Mojo i Mosaic niestety sie nie wypowiem.
pozdrawiam

Do góry