reklama
L4dY-bIrd
doula
poradżcie chcę kupić na allegro trójkołowe chicco s3 wiem ile waży jak wygląda nigdzie nie mam informacji jak się składa w parasolkę czy kwadrat ile miejsca zajmuje to dla mnie bardzo ważne bo często muszę ja wozić ze sobą pomóżcie
tu masz wszystko napisane
wymiary po złożeniu i jak wygląda złożony
CHICCO S3 TRIO AUTO FIX TOP BLACK 2008 DISCOVERY (287189997) - Aukcje internetowe Allegro
Czytam i czytam i w głowie sie kreci. My mamy Quinny Speedy SX, wózek bylby idealny gdyby nie fakt, ze... nie mamy windy. To nie wina wozka rzecz jasna niemniej jednak teraz kiedy Mikolaj wyrosl z gondoli zastanawiamy sie nad kupnem spacerowki, ktora latwo bedzie mi wniesc na 1 pietro. Do tej pory jakos sobie z Quinny radzilam , bo odpinalam gondole inosilam na raty ale po zlozeniu spacerowki nie dzwigne wozka, stelaz jest dosc ciezki a Mikolaj tez troche juz wazy. Dlatego szukam lekkiej, przyzwoitej spacerowki na wypady do parku , zakupy itp. Poradzcie!!!
L4dY-bIrd
doula
a ja polecam chicco ct 05 albo o model niżej .Mała , zgrabna , wszedzie sie z nią wepchasz ...składa sie w parasolke i jest leciutka ...i wyglada fajnie
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
bamboszek ja mam wlasnie chicco s3 i jestem z niego bardzo zadowolonaszkoda ze nie moge do niego dokupic samej gondolki bo ja kupila tylko spacerowke:-(nigdzie nie chca sprzedac samej gondoli tak wiec musze dla drugiej dzidzi kupic drugi wozeczekpozdrawiam:-)
Ashleen
Zaciekawiona BB
Ja mam właśnie BABY DESIGN ACTIVE
i faktycznie do niektórych rzeczy trzeba się przyzwyczaić.
Ogólnie wózek fajny jak za tą cenę i nie taki mały jak inne spacerówki, przede wszystkim ma płynną regulację oparcia, a nie tylko trzy pozycje.
W tej kategorii cenowej 320 zł. podobny jest też CONECO SATURN, ale ma większe kółka. Mam prównanie bo bratowa ma ten model
i faktycznie do niektórych rzeczy trzeba się przyzwyczaić.
Ogólnie wózek fajny jak za tą cenę i nie taki mały jak inne spacerówki, przede wszystkim ma płynną regulację oparcia, a nie tylko trzy pozycje.
W tej kategorii cenowej 320 zł. podobny jest też CONECO SATURN, ale ma większe kółka. Mam prównanie bo bratowa ma ten model
JA właśnie zamówiłam na Allegro Chicco multiway, jest reklamowany jako następca ct 04, ale trochę lżejszy - waży 8kg (mieszkam na 3 piętrze w kamienicy bez windy) i jest większy niż ct 05. Ma na wyposażeniu okrycie na nóżki, folie przeciwdeszczową, barierkę i uchwyt na butelkę. Poza tym ma też zagłówek dla młodszych dzieci, który można odpiąć. Przymierzaliśmy naszą córcie do tego wózka w sklepie i wyglądało na to, że jest jej w nim wygodnie:-), a jak będzie to się okaże lada dzień bo czekamy na przesyłkę.
JA właśnie zamówiłam na Allegro Chicco multiway, jest reklamowany jako następca ct 04, ale trochę lżejszy - waży 8kg (mieszkam na 3 piętrze w kamienicy bez windy) i jest większy niż ct 05. Ma na wyposażeniu okrycie na nóżki, folie przeciwdeszczową, barierkę i uchwyt na butelkę. Poza tym ma też zagłówek dla młodszych dzieci, który można odpiąć. Przymierzaliśmy naszą córcie do tego wózka w sklepie i wyglądało na to, że jest jej w nim wygodnie:-), a jak będzie to się okaże lada dzień bo czekamy na przesyłkę.
Obejrzalam ten wózek na stronie internetowej chicco i powiem szczerze, że mi się spodobał Ciekawa jestem czy faktycznie się spisze. Jak dostaniesz już przesyłkę to proszę powiedz czy faktycznie jest taki rewelacyjny.
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Szukam spacerówki (ale nie parasolki) z przekładanym siedziskiem bądź rączką, takiej żeby nadawała się na spacery po nierównym terenie (czyli pewnie duże kółka). Waga nie ma dla mnie dużego znaczenia, bo nie mam schodów. Oglądam na allegro te wszystkie wózki i niby jest tego od groma, ale jak się bliżj przyjrzeć to żaden nie spełnia moich wymagań
Może coś doradzicie???
Właściwie do tej pory to znalazłam jeden który mi się podoba:
Nowy HAUCK TRAXX JAGUAR 4 + wysyłka 0 (300860988) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie???
karola tobie radzę pobuszoać na allegro w kategorii wózki głębokie, tam często sprzedają gondole do wózków
Chociażby taką:
GONDOLA CHICCO (302575739) - Aukcje internetowe Allegro
Może coś doradzicie???
Właściwie do tej pory to znalazłam jeden który mi się podoba:
Nowy HAUCK TRAXX JAGUAR 4 + wysyłka 0 (300860988) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie???
karola tobie radzę pobuszoać na allegro w kategorii wózki głębokie, tam często sprzedają gondole do wózków
Chociażby taką:
GONDOLA CHICCO (302575739) - Aukcje internetowe Allegro