reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

sandra1982 a jak ci się podoba ta, to spacerówka firmy Hauck model shopper. sama się nad nią zastanawiam. jest lekka (8,5 kg) ma 3-stopniową regulację oparcia (rozkłada się do pozycji leżącej). Ale nie słyszałam o niej żadnej opinni. Po prostu mi się podoba.:-)

reklama
sandra1982 a jak ci się podoba ta, to spacerówka firmy Hauck model shopper. sama się nad nią zastanawiam. jest lekka (8,5 kg) ma 3-stopniową regulację oparcia (rozkłada się do pozycji leżącej). Ale nie słyszałam o niej żadnej opinni. Po prostu mi się podoba.:-)

dzustta kupiła taka spacerówke i pisała że fajna ale za te pieniadze spodziewała się czegos lepszego(kupiła na allegro), teraz na pewno nic o niej nie napisze bo nie ma czasu ale jak wróci to na pewno opowie co jej pasuje w wózeczku a co nie bardzo:tak:

a my dzis kupilismy baby dreams active Baby Design, wózek dziecięcy, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, artykuły dziecięce, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, wózek dziecięcy, artykuły dziecięce
na pierwszy rzut oka fajny, 8kg, oparcie regulowane, okienka w budce, pasy, pałąk,jedna juz widoczna wada potrzebne trzy ruchy aby złożyc ale składa się systemem parasolki co zajmuje na pewno mniej miejsca,jeszcze nie testowny jutro pierwsza wyprawa w trase więc napisze co mi spasowało a co nie (choć mam nadzieje że tego drugiego będzie mniej)

Kurcze, sama dalej nie wiem jaka kupic. W ogole to zaczynam sie zastanawiac czy nie kupic jakiegos 3-kolowca na dmuchanych kolach, bo na te moje "gorkowe" spacerki Graco cienko sie nadaje :baffled:

dzustta kupiła taka spacerówke i pisała że fajna ale za te pieniadze spodziewała się czegos lepszego(kupiła na allegro), teraz na pewno nic o niej nie napisze bo nie ma czasu ale jak wróci to na pewno opowie co jej pasuje w wózeczku a co nie bardzo:tak:

a my dzis kupilismy baby dreams active Baby Design, wózek dziecięcy, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, artykuły dziecięce, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, wózek dziecięcy, artykuły dziecięce
na pierwszy rzut oka fajny, 8kg, oparcie regulowane, okienka w budce, pasy, pałąk,jedna juz widoczna wada potrzebne trzy ruchy aby złożyc ale składa się systemem parasolki co zajmuje na pewno mniej miejsca,jeszcze nie testowny jutro pierwsza wyprawa w trase więc napisze co mi spasowało a co nie (choć mam nadzieje że tego drugiego będzie mniej)
mada78 super wiadomość :-) Nawet nie wiesz jak się cieszę, że dzustta ma tego haucka:tak: Jak wróci z Matyldą ze szpitala to napewno ją o niego wypytam.
Twój active też fajny:tak:

MOGE Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIC BABY DREAMS ACTIVE:-)
325Zł, 8KG.
duży plus to okienka w budce -wiem kiedy mała juz kimie i co robi
fakt jest jeden, jest to całkiem co innego niz to do czego byłam przyzwyczajona, skrętne koła-jednak trzeba się przyzwyczić, dzielona rączka -tez potrzeba czasu bo cos mi nie idzie prowadzenie jedna ręka:baffled:, waga -ten mi lata a fokus jednak jak się toczył to się toczył pchała go sama jego waga:-D ale za to ten wnosze razem z mała na drugie piętro(zadyszkę mam oczywiście) a już do tramwaju to tylko cyk i już jesteśmy nie msze sie nikogo prosić:happy:
jeden feler to kosz pod wózkiem -tylko na drobiazgi a byłam przyzwyczajona że fokusem robiłam duuuże zakupy:-p
ale spacerówke od fokusa zostawiamy bo do lasu lepsze jednak pompowane koła, więc jednak jeszcze nam posłuży, no i może jak będę musiał skoczyć sama na zakupy to kosz wielki sie przyda:-p

Ja wlasie kupilam DELTIM FROG. Jak na razie jestem dopiero po pierwszym spacerze, ale moge go polecic.

Zalety:
- wieksze od wiekszosci spacerowek kola,
- budka - ciekawe rozwiązanie składania budki - odpięcie dodatkowego zamka w budce umożliwia większą ochronę dziecka przed wiatrem czy sloncem,
- odpinana barierka.

Jedyna wada jest brak folii przeciwdeszczowej, ale mozna dokupic osobno.

Mam nadzieje, ze wozek posluzy mi dobry rok :tak:

Beti ale jakiego Haucka wypatrzyłaś. Mozesz podać link na jakąś stronę ze zdjęciem wózka. A z Beby Desing szukałaś?? Ja mam Haucka Disney z Kubusiem puchatkiem. Ale dlaczego akurat na zimową porę chcesz kupowac spacerówkę??

reklama
ja mam Hauck shopper (kupiony na Allegro, ale nowy) -zaczne uzywac dopiero wiosna, wiec niewiele moge powiedziec o nim poki co...

Do góry