reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
Ja w końcu zrezygnowałam z przekładanej rączki, chociaż tez bardzo chciałam, żeby była, ale te wózki, które sprostały tez innym moim wymaganiom kosztowały ok 2000 :szok: .
Za to dokupiłam parasolkę za 33 zł.

Mi po głowie chodziła parasolka Coneco Traffic ale jak zobaczyłam na żywo to zrezygnowałam, wydała mi się wąska i mała. A że obecną spacerówkę mam wąską i małą więc nawet Muszka do niego nie przymierzałam. Wybór padł na Tako. Narazie przymierzyłam Muszka do wersji bardziej zabudowanej po bokach i z podłokietnikami a dziś ma być dostawa wersji "letnich" właśnie bez powyższych dodatków. Te parasolki mają duże koła amortyzowane i na sprężynach i czuć to wyraźnie jak się wózek prowadzi. Ma dosyć szerokie siedzisko jak na parasolkę i oparcie, rozkładają się prawie na płasko. Tylko, że ta wersja bardziej zabudowana jest też trochę droższa, mam nadzieję, że ta druga wersja też mi przypadnie do gustu bo ma kosztować niecałe 300zł, zobaczymy dzisiaj :-)
Pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczyny!
Jestem na etapie poszukiwan spacerowki dla mojej 9 mies. coreczki. Mam Graco Quattro Deluxe, ale po zlozeniu zajmuje sporo miejsca w bagazniku, no i bardzo trudno mi sie go tam samej wklada (jakos tak dziwnie mam w aucie skonstruowany bagaznik, ze musze sie bardzo natrudzic, zeby wozek sie w nim znalazl).

Szukam spacerowki:
  • lekkiej (max. 8 kg)
  • jak najmniejszej po zlozeniu
  • z palakiem z przodu
  • chociaz z 2-stopniowa regulacja oparcia (siedzenie i lezenie)
  • zeby sie szybko skladala i rozkladala
Moze ktoras z Was moglaby polecic jakis wozek, ktory spelnilby moje wymagania? Cena nie gra roli. Dzieki z gory.
Pozdrawiam.

Do góry