reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
Jakie macie foteliki samochodowe/jakie chcecie kupic?
Chce kupic fotelik samochodowy w dobrej cenie, tak okolice 500 zł, na allegro są takie:
Fotelik samochodowy Concord Trimax Style 2008!!! (369794045) - Aukcje internetowe Allegro

~ Hit cenowy Fotelik RENOLUX OBROTOWY - OKAZJA! ~ (369248256) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOŚĆ !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (368268320) - Aukcje internetowe Allegro

Ta 3 propozycja jest hmmm... ciekawa - rozwiazanie - zamiast pasow - "oslonka tłowia". Cos nowego.

Carioca co sie komu podoba :dry: bo ta trzecia propozycja wg mnie jest do bani :dry::no: wydaje mi sie, że Kuba w czymś takim bardzo by się wnerwiał

Najfajniejszy ten drugi:-)

Ja mam fotelik z SENA kosztował 199zł i zdał egzamin:tak:

kurczaki no chyba o ten trzeci sie pokusze. musze poszukac opinii o tej oslonce.

Stas raczej by sie nie wkurzal, a do mnie przemawia to, ze gdyby usnął w samochodzie to by jego cialko tak sie nie "rozmaslilo" tylko byloby przytrzymane.
No i mozliwosc regulacji pionu oparcia - my czesto jezdzimy po kilkaset kilometrow, byloby to wygodne.

no troche poszukalam opinii w necie, niestey - rozwiazanie sobie chwala, ale dla starszych dzieci, ponoc takie ktore maja do roczku maja ta barierkę pod broda, co nie jest napewno ani wygodne ani bezpieczne.

Musimy przejsc sie do sklepu i "poprzymierzac".

ten 3 jest nawet ciekawy ale nie dla naszych maluszków więc najlepiej wlasnie jak pójdziesz do sklepu i tak chyba najlepiej dopasujecie:tak:

kurczaki no chyba o ten trzeci sie pokusze. musze poszukac opinii o tej oslonce.

Stas raczej by sie nie wkurzal, a do mnie przemawia to, ze gdyby usnął w samochodzie to by jego cialko tak sie nie "rozmaslilo" tylko byloby przytrzymane.
No i mozliwosc regulacji pionu oparcia - my czesto jezdzimy po kilkaset kilometrow, byloby to wygodne.
Wg mnie ta osłonka to nie oslonka,bo przed czym ma osłaniać?? Dziecko w foteliku trzymają pasy,a jeśli uśnie to główka przechyla się na bok i to coś z przodu w niczym nie pomoże. Ja polegałabym na firmie,czyli 1. Coneco też są dobre.Acha, w każdym foteliku jest regulowana wysokość pasów i pozycja w jakiej dziecko się znajduje.
Nie daj się zwariować,że droższe znaczy lepsze. Wybierzcie się do sklepu gdzie jest duży wybór fotelików i porównaj. Taki za 300zł też jest dobry.

reklama
Do góry