reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
My tez juz jezdzimy w foteliku od 9-18 kg Zuzia wazy ok 8 (moze troche wiecej) ale jest bardzo dluga i w starym foteliku wystawaly jej juz nozki.Dokupilismy taka wkladke redukcyjna i mam nadzieje ze nic jej nie bedzie.

Po fotelik jedziemy do Reala ostatnio widzielismy tam bardzo fajny i tani bo kosztował 240zł :)

Dziś kupiluśmy mu spacerówke z firmy BabyDesign kosztowała 300zł :) cieszę się bo nie droga a bardzo fajna i pasuje Kubie jakby robiona pod niego.

Obiecana fota. Matys śpi w łóżeczku,bo jest brzydko to mam chwilę dla siebie,tzn. kawka+ciacha+BB
30032008r3zj9.jpg

W zasadzie to jeszcze głęboki wózek. Do środka wkłada się jeszcze taką gondolę z pokrowcem na zamek,ale już jej nie używamy. Jeszcze trochę i odepnę tą osłonkę na nóżki. Dopniemy taki pałąk jak w spacerówkach i osobno jest jeszcze osłonka na nóżki do spacerówki. Oparcie jest na 3 poziomy,a w środku są szelki.

a ja jeszcze Olafa mecze z malym fotelikiem... bo nie mamy jeszcze wiekszego w Pl.

ale.. powaznie zastanawiam sie nad zakupem dobrej spacerowki, bo mnie obecna (wozek 2 w 1 ) do szalu doprowadza. Zle sie prowadzi bardzo... Macie jakies namiary? :>

:-):-):-) Tygrysku mam identyczną :-) kolor czerwony. Zapłacilismy dokładnie 290zł. Jest jak dla mnie idealna!!!! Niesamowicie zwrotna, lekka i najważniejsze Kubalce pasuje :-) wygodne siedzisko miekkie oparcie. Wg mnie SUPER!!!!!

reklama
Do góry