reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

:-):-):-) Tygrysku mam identyczną :-) kolor czerwony. Zapłacilismy dokładnie 290zł. Jest jak dla mnie idealna!!!! Niesamowicie zwrotna, lekka i najważniejsze Kubalce pasuje :-) wygodne siedzisko miekkie oparcie. Wg mnie SUPER!!!!!

masz tą travel baby designe?, tak o w sumie to już się na ten wózeczek napaliłam i tylko czekam na kase za wczasy pod gruszą ale jest opóźnienie ja czekam 2 miesiąc a są ludzie w firmie co czekają od listopada więc czekam cierpliwie

reklama
Asiu bardzo ładny wózek. Też tyle daliscie za niego???

My planujemy kupić właśnie taki wózek w przyszłości jak byśmy mieli drugie dzieciątko. Kiedyś w tv widziałam reklame wózka, z którego można zrobić głęboki, spacerówke i fotelik do samochodu, ale nie pamietam nazwy:dry:

Kasiu my z fotelikiem samochodowym, gondolą i spacerówką daliśmy 1500zl i to była promocja:tak: nie szło kupić tańszego ponieważ ja muszę mieć wózek lekki bo codziennie trzeba go znosić po schodach z 2piętra a wózki głębokie z regóły są dość ciężkie...

:wściekła/y:Asiu są piekielnie ciężkie :wściekła/y::wściekła/y: dlatego kupiliśmy ten spacerowy, a ten spacerowy to balsam na moje mięśnie :laugh2: waży ok 8 kg więc piórko!!!!! Już znosiłam w nim Kubalke ze schodów i wnosiłam więc rewelacja!!!!

My tez mamy Baby Design
I tez sie ciesze, ze można małego włożyć w spacerówkę, bo mimo iż mieszamy na pierwszym pietrze to drażniło mnie ze musiałam sie prosić żeby mi ktoś pomógł wnieść czy znieść wózek. A teraz biorę wózeczek z małym pod paszkę i pomykam kiedy chcę:tak: jest leciutki, zwrotny i bardzo fajnie sie go prowadzi. I co najważniejsze ze rączka jest akurat do mojego wzrostu ( przy głębokim miałam rączkę prawie przy cyckach, bo nie była regulowana a ja jestem raczej niska osóbką)

Witam jak już wcześniej pisałam na głównym poszukujemy nowego fotelika i zastanawiam się nad takimi co o nich myślicie może któraś już taki ma albo coś o nim wie???
RECARO Yonug Sport
Maxi Cosi TOBI
Oba pod względem bezpieczeństwa mają wysokie noty w testach

i podoba mi się jeszcze ten fajniutki obrotowy łatwiej włożyć dziecko do samochodu ale odpada bo jest zdecydowanie za drogi
BEBE CONFORT

Ja mam BEBE CONFORT kolor optic chocolate ale inny model i jestem bardzo zadowolona dokupiłam do niego taką wkładkę redukcyjną dla mniejszych dzieci.
Foteliki które są przodem do kierunku jazdy niby są od 10 miesięcy (tak pisze większość producentów) ale my musieliśmy zmienić wcześniej bo Zuzia jest bardzo długa i jak miałabym czekać do roku to chyba nóżki miałaby na tylnej szybie :no::szok:

reklama
Do góry