reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

ja nie mam młodszego rodzenstwa a szkoda ... ... moj maz ma czterech braci a on jest najstarszy :) w tym ze najmlodszy ma 12 lat :) natomiast mam bliska rodzine gdzie jeden z wujków mojego franka bedzie teraz mial roczek :) wiadomo ze nigdy do siebie "wujować nie beda :) ale zawsze to wujek :)

reklama
a moze pogadamy o tym co robimy w wolnym czasie :) albo co lubimy robic :) :):):)

ja bardzo lubie czytac :) teraz czytałam ostatnio ksiazke nicolasa sparksa normalnie sie az popłakałam:)

ejj mam nadzieje ze nie obrazam cie :) ale pytam sie bo nie wiem :) bo pisalas ze nie daleko mnie mieszkasz:) i jestem ciekawa czy nalezysz do parafii na kazimierzu :) bo moze widzimy sie w kosciolku :)

megi nie trzeba chodzić do Koscioła, żeby brac ślub w Kościele... 85% młodych ludzi jak nie więcej brało Kościelny a w Kościele można ich zobaczyć od wielkiego dzwonu. Ja też ostatnio nie chodzę i dobrze mi z tym

reklama
Do góry