reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Mysle, ze znajde w ktorys dzien na pewno. Jedynie poniedzialek odpada calkowicie, bo mam mnostwo spraw do zalatwienia. Byc moze wtorek tez bede miala zajety, ale to nic pewnego i nie wiem w jakich godzinach. I to na razie jedyne dni, o ktorych wiem, ze nie bede miec czasu.
Domyslam sie, ze masz jakas propozycje, wiec czekam na dalsze informacje :)

reklama
To bardzo mile, ze o mnie pomyslalas :)
Na chwile obecna nie moge dac Ci jednoznacznej odpowiedzi- jutro wieczorem juz powinnam wiedziec co i jak, bo moje plany na dni od wtorku dalej zaleza od tego jak sie wszystko w poniedzialek potoczy- a jutro mam mnostwo do zalatwienia i nie jestem w stanie przewidziec jak to bedzie wygladac. Tak, wiec jutro mniej wiecej o tej porze, moze troche pozniej dam Ci odpowiedz.

Megi, niestety nie dam rady w srode. Bede miec dosc wazne spotkanie, tylko nie wiem o ktorej i ile mi zejdzie. Ale na pewno sie jeszcze jakos zgadamy w innym terminie. Albo jeszcze przed moim porodem albo jakos pozniej na jakis wspolny spacerek- juz z malzonkami. Bo moj obecnie na wyjezdzie i chyba nie da rady wrocic przez rozwiazaniem :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiekszosc tak :) Ale ledwo dzisiaj zyje. Ostatnie dni daly mi bardzo w kosc, zwlaszcza tesciowa- w zwiazku z ta nieobecnoscia meza. Nie mam juz sil do tej kobiety, calkowicie zmienilam o niej zdanie w ciagu ostatnich 2 tygodni.
Jakies oslabienie mnie dopadlo, troche mi wyniki badan spadly, ale nadal sie mieszcze w normach, wiec jest dobrze. Ale jak pozalatwiam sobie wszystko, to bede odpoczywac bez opamietania.

Witamy nowa kolezanke.

reklama
dzieki za mile przywitanie:tak:

widze ze tu spotykamy sie wszystkie i te z dziecmi i te oczekujace

a ja uczestniczylam najbardziej na forum marcowek 2010:-)

dopiero teraz was znalazlam...

Do góry