reklama
megicarpenter
Fanka BB :)
w takim razie Magdaleno mi ez bardzo miło
wszystko bedzie dobrze z twoim maleństwem zobaczysz jeszcze chwilke i je utulisz
pewnie ze mam
wszystko bedzie dobrze z twoim maleństwem zobaczysz jeszcze chwilke i je utulisz
pewnie ze mam
megicarpenter
milego wieczorku ja ide sie pluskać
Nie dopuszczam do siebie mysli, ze mogloby nie byc OK. Optymizm jest duzo zdrowszy- mniej stresu. Grunt to pozytywne myslenie. Za wkrecanie sobie zlych rzeczy maz mnie straszy przemoca domowa, a ze nie lubie klepania w tylek, bo wole byc "grzeczna".
Do stycznia juz mi duzo nie zostalo
Teraz mi tak szybko czas leci. Wczesniej liczylam kazy dzien, tak mi sie dluzylo, a teraz- juz sie sama gubie ktory to tydzien i lapie sie na tym, ze podaje komus o 1-2 tygodnie mniej niz jest
Do stycznia juz mi duzo nie zostalo
Teraz mi tak szybko czas leci. Wczesniej liczylam kazy dzien, tak mi sie dluzylo, a teraz- juz sie sama gubie ktory to tydzien i lapie sie na tym, ze podaje komus o 1-2 tygodnie mniej niz jest
Megi nie wiem co czujesz i mam nadzieję, że nigdy się nie dowiem, jednakże tulę mocno!
ja się cieszę z mieszkania w bloku, nie chciałabym w domu, miałam ą "przyjemność" przez jakieś 5 miesięcy i to był koszmar
Madie a czemu tak dziwnie mieszkacie? nie wolałabyś w swoim mieszkanku tylko z mężem?
my całą 3 chorzy
ja się cieszę z mieszkania w bloku, nie chciałabym w domu, miałam ą "przyjemność" przez jakieś 5 miesięcy i to był koszmar
Madie a czemu tak dziwnie mieszkacie? nie wolałabyś w swoim mieszkanku tylko z mężem?
my całą 3 chorzy
megicarpenter
Megi carpenter to bohaterka mojego ulubionego filmu i dlatego tak
Cosmo kurujcie sie i wracaj do nas na zamknieta grupe ;p
Cosmo kurujcie sie i wracaj do nas na zamknieta grupe ;p
megicarpenter
Madie masz młodzsza czy starsza siostre ??
Tak mieszkamy, bo tak musi byc
Ja mam mieszkanie w centrum- stad jest dojazd wszedzie. Z tej wiochy moja mama nie mialaby dojazdu do pracy, wiec mieszka u mnie. A ja mam auto, wiec wszedzie sobie dojade. Tak jest wygodniej.
Siostre mam duzo mlodsza.
Ja mam mieszkanie w centrum- stad jest dojazd wszedzie. Z tej wiochy moja mama nie mialaby dojazdu do pracy, wiec mieszka u mnie. A ja mam auto, wiec wszedzie sobie dojade. Tak jest wygodniej.
Siostre mam duzo mlodsza.
megicarpenter
to fajnie masz ja mam siostre blizniaczke
reklama
Nie wiem czy fajnie. W kazdym razie moje dziecko bedzie mialo niewiele starsze od siebie wujostwo (mam tu akurat na mysli przyrodnie rodzenstwo). Ta sie akurat zlozylo, ze i ja i maz mamy tylko mlodsze od siebie rodzenstwo. Czy to dobrze czy zle, czy fajnie czy nie- nigdy nad tym nie myslalam.
Podziel się: