reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Ja dziewczyny jestem z grudnia:) jak sie urodziłam to była bardzo mrozna zima i pewnie dlatego teraz taki zmarzluch jestem:) Natomiast moje dzieciaczki urodziły się w lato , Amadeo w sierpniu, a Lenka w czerwcu:)

reklama
Ja jestem czerwcowa, maz tez.. i slub bralismy w czerwcu. Mamy tydzien imprezowania- 13.slub, 15.urodziny meza, a 17. moje.
Rodze w styczniu i tego sie trzymajmy :D

no i tego sie trzymajmy :):) styczniowe ludzie sa bardzo fajni :) ja styczniowa jestem to wiem :) wiec zycze ci tego porodu w styczniu :) moze byc 11 ;p

moj maz lipcowy jest :) Franek majowy :) slub czerwiec :) wiec u mnie wszystko rozlozyło sie :):)

u nas jest tyle Kicha, że 6 grudnia Mikołaj, 18 Maja ma urodziny no i zaraz gwiazdka... dlatego, zeby glony pokrzyuwdzone prezentowo nie były to trzeba kupowac już wcześniej i chowac coby nie zbankrutować...

My tylko pod choinke kupujemy prezenty- u mnie w domu tradycyjnie sa to skarpetki (najczesciej jakies smieszne) + jakis drobiazg (ksiazka, jakis ciuszek). Na urodziny i rocznice przewaznie robimy sobie prezent w postaci milego wieczoru i kupujemy sobie cos co nam sie akurat przyda- buty, spodnie albo cos do domu. Nie lubie kupowac bzdur, ktore potem nie sa do niczego potrzebne.

A zyc zyjemy. Wczoraj mielismy USG, wiec swietowalismy, ze wszystko w jak najlepszym porzadku.

no to super ze wszystko na usg prawidłowo :)

my tez nie kupujemy bzdur :) no chyba ze jest to kolejna para butów :)Musze przyznać ze jestem pod tym względem uzależniona .... uzależniona od kupowania butów :) ale oczywiscie kupuje w tańszych sklepach bo w drogich sklepach to bym miala tylko jedna pare :) ostatnio podobały sie mi strasznie chabrowe buty genialne :) tylko ze półbuty :( i pierwszy raz wygrał u mnie rozsadek :) bo nie kupiłam ich bo przeciez teraz mi zimówki potrzebne a nie tam ;p

Ja pod tym wzgledem nie jestem typowa kobieta- nie kupuje tysiaca par butow i nie mam miliona torebek. Mam jedne czarne, klasyczne szpilki, jedne "adidasy", jedna pare "plaskich"- to sie chyba baleriny nazywa, jedne zimowe oficerki i kilka par klapek/japonek (w sumie chyba 3). W zeszlym roku dostalam jeszcze od siostry sportowe mega cieple zimowki, takie do kostki- ale jeszcze nie mialam okazji w nich wyjsc (przywiozla je z ferii spedzonych na Uralu). No i jedne slubne- uzyte raz. Torebki mam 2- jedna wielka, druga malutka. Ta malutka jest stanowczo za malutka, wiec bardzo rzadko uzywam.
Najczesciej kupowalabym "oczami", zawsze rozsadek bierze gore pod tym wzgledem- co czasem wrecz drazni mojego meza, bo pogadac/pomarudzic o tym jakie cos tam jest fajne sobie lubie, ale przewaznie tego nie kupuje- mimo jego namowy. Niemal zawsze uznaje, ze mamy wazniejszy wydatek i wole kupic cos dla niego, niz np kolejna pare butow, ktora najprawdopodobniej i tak wiekszosc czasu przelezy w szafce.

reklama
co dzisiaj taka cisza tutaj nie no niemoge ;p

Dziś Dzień dziecka utraconego :( i tak sobie mysle o Marysi ... achhh... tak mi brakuje jej ...

Madie Rozsadna kobietka z ciebie :) ja do takich nie naleze ... nie kupuje butów drogich ... ostatnio kupiła dwie pary butów i za kazde zapłaciłam 9 zł . ale jednak mam ich duzo ...

Do góry