reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Reghina mysle ,ze to taki etap w waszym zyciu,ja tez wam mialam dzis pisac ze mi smutno bo sie wczoraj z mezem poklocilam i tak jak u Ciebie klocimy sie od kiedy jestem w ciazy,ale jak juz sie Filip urodzil to co drugi dzien i to o glupoty,potem sie przepraszamy i znow klocimy,jak jestesmy pokloceni to mam ochote sie wyprowadzic,ale to dlatego ze w nas sie wszystko gotuje,tak czasami jest i napewno kazda z nas to przechodzi,kochaniutka zobzaczysz bedzie dobrze,ochloniecie i znow bedzie wszystko.ja jeszcze rano chcialam do siostry dzwonic zeby przyjechala po mnie ale pozniej sie pogodzilismy i znow jest ok,powiedzialam mezowi ze nie mozemy sie tak czesto klocic bo jak tak dalej bedzie to za rok bedziemy po rozwodzie:-D
sweterek pokaze,ale nawet zdjecia nie zrobilam,ostatnio moj Filip wogole nie spi w dzien,jedynie taka drzemka 15 min ale tylko raz,nie wiem po kim to ma bo my z mezem uwielbiamy spac:-D
no i tak o wszystkim zapominam...

kolorowych snow :-)

reklama
Bibiana nie martw sie Filipek pokocha spanie jak trzeba będzie do szkoły wstawać :-D

Ja też jestem za spotkaniem w okolicach Pogorii, ale po świętach dopiero, co?

Dziewczyny z Kazimierza (i tu przepraszam, ale ja ciągle nie zapamiętałam wszystkich :zawstydzona/y: wiem tylko że Layla) czy któraś z Was ma rolki? Ja bym pojeździła, ale samej tak to obciach a do 12latek spod bloku przecież się nie dołączę :-D:-D:-D

Nie mam już siły do tego mojego Michała... wczoraj byliśmy na spacerku poszła do mamy bo u niej w piwnicy miałam rowerek dziecięcy i mówię jak już jesteśmy to wejdziemy na górę.. Michał tam zasnął na pół h... ale jak on mi śpi w dzien to potem mam problem żeby go ululać na noc... i zasnął mi po 22 n(normalnie chodza spac między 18 a 19, najpóźniej o 20 śpią) mało tego co chwile w nocy się budził na picie (wypił całego Pysio) i wstał po 5... jestem mega niewyspana

:) dzięki dziewczyny :) mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze :) i sie doczekam :) a męża nie wzięłam bo ja chodzę do różnych sklepów zwłaszcza z ubraniami a on jak tylko je widzi to mówi chodźmy juz no chodźmy i ja sie tylko denerwuje bo nic nie mogę zobaczyć :)

kobietki ja też sie kłócę z mężem i to czasem o takie głupoty, że szkoda gadać ja coś powiem wrednego on też. wydrzemy się na siebie ja idę do innego pokoju i od razu płaczę ( niestety mam takie stany obecnie, że nawet mi nic nie powie, a siedzi i gada ze mną spokojnie a ja od razu z mojej strony ryk - ehhhh hormony) i po 5 minutach no góra 15 minutach albo ja przychodze i go przepraszam albo on przychodzi i mnie przeprasza :) no myślę, że do 1 rocznicy ślubu wytrzymamy :)

a kupiłam rzeczy na prezenty na zajączka na święta. Musiałam kupić sobie koszyczek, serwetki do niego :) no i prezent dla siostry bo jutro ma imieniny :) no i nie ominęłam sklepu z ubrankami dziecięcymi :) ale tym będę się chwalić jak się maluch pojawi na świecie :)

i jestem jak najbardziej za spotkaniem w pogorii :) tylko termin musze widziec wczesniej :)

pozdrawiam wspaniałe kobietki :)

cosmolady ja jestem natytalencie sportowe i po rolkach musiałabym protetyka szukac,ale ostatnio biegałam po osrodku z kijkami do nordic walking ,patrzyli na mnie jak na kretynke,bo sie to ze starszymi osobami kojarzy:/ na spacer sie wybierzemy,choc moje dziecko srednio lubi spacery,chyba ze zaraz zasnie...

megicarpenter myw Pogorii jestesmy dosc czesto;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w piekny słoneczny poranek:-)
Dziekuję wam dziewczynki za słowa otuchy , dzisiaj już mi trochę lepiej, ale widzę , że nie jestem sama i że nie tylko ja mam takie problemy w małżeństwie..a myslałam że tylko ja tak mam.. niestety po każdej takiej mega kłótni pozostaje w sercu zadra i jest ich coraz więcej.
Tym bardziej że my jak sie kłócimy to puszczają nam wszelkie hamulce moralne i wyzywamy się od najgorszych:szok:

Layla ja tez najbardziej sie o dzieci martwię , a zawłaszcza o to małe , co będzie jak zacznie rozumieć i pomysli sobie o jezu co te ojce wyprawiają:-)

Bibiana co te dzieciaczki nasze mają z tym spaniem teraz , moja Lenusia tez zaczęła strajkować i spi po 15 min albo wcale, a spała mi zawsze 3 razy dziennie, może wiosna tak na nich działa:-)
Albo po prostu skok rozwojowy , chociaż powiem szczerze ze ja w te skoki za bardzo nie wierzę:-)

cosmolady u mnie gdzies w szafie tez leżą rolki , jejku nie pamietam kiedy ostatni raz jezdziłam , chyba to było jeszcze za panny:-) Szkoda ze nie jestem z Kazimierza , chętnie pojezdziłabym z tobą i przypomniala sobie stare czasy kiedy jezdziliśmy z synem na takim duzym placu:-) Ale to było dawno:-)A teraz jeżdzę wózkiem hehe :-)

megicarpenter o dobrze że mi przypomniałaś o zajączku tez musze cos kupić dla najbliższych:-) A sklep z ubrankami hmm chyba żadna z nas nie przejdzie koło niego obojętnie, fajnie jest kupować ubranka dla naszych bobasów , albo chociaż pooglądać takie małe ciuszki:-)

DomiK wczoraj odkryłam pyszną zupkę dla Leny , szczawiową:-) Dodałam do niej troche jogurtu naturalnego i sie Lenusia zjadała :-)Spróbuj może twoja Natalia też polubi:-)

Dzisiaj sie wybieram na spacerek do naszego dąbrowskiego parku, tak pieknie słoneczko świeci , dziewczynki to naprawde już wiosna przyszła!!:-D

Witam mamusie :)

MEGI nie myśl o złym nie czytaj złych opowieści!! Wszystko jest dobrze i będzie jeszcze lepiej! Złota zasada która naprawdę ułatwia i tak już skomplikowane i trudne życie. Bo np jak tu zrozumieć chłopa!! to jest dopiero skomplikowana rasa! ahhh ;-)

No ja Was tak tylko za przeproszeniem przeleciałam bo serio brak czasu to mój największy problem. Rano z godzinkę siedzę w wc :p potem spacerki z małym gotowanie obiadku dla tuptusia dla mnie i męża! nie lada wyczyn tym bardziej jak człowiek w wieku 26 lat uczy się gotować hehe a potem zakupy z mężem. Wracam o ok 20 szybka kąpiel "na wspólnej" i ZzzzZZZzzzZZZ :-)

a tak z innej beczki któraś z Was jest z Dąbrowy?

reklama
Do góry