Bibiana
Fanka BB :)
Reghina mysle ,ze to taki etap w waszym zyciu,ja tez wam mialam dzis pisac ze mi smutno bo sie wczoraj z mezem poklocilam i tak jak u Ciebie klocimy sie od kiedy jestem w ciazy,ale jak juz sie Filip urodzil to co drugi dzien i to o glupoty,potem sie przepraszamy i znow klocimy,jak jestesmy pokloceni to mam ochote sie wyprowadzic,ale to dlatego ze w nas sie wszystko gotuje,tak czasami jest i napewno kazda z nas to przechodzi,kochaniutka zobzaczysz bedzie dobrze,ochloniecie i znow bedzie wszystko.ja jeszcze rano chcialam do siostry dzwonic zeby przyjechala po mnie ale pozniej sie pogodzilismy i znow jest ok,powiedzialam mezowi ze nie mozemy sie tak czesto klocic bo jak tak dalej bedzie to za rok bedziemy po rozwodzie
sweterek pokaze,ale nawet zdjecia nie zrobilam,ostatnio moj Filip wogole nie spi w dzien,jedynie taka drzemka 15 min ale tylko raz,nie wiem po kim to ma bo my z mezem uwielbiamy spac
no i tak o wszystkim zapominam...
kolorowych snow :-)
sweterek pokaze,ale nawet zdjecia nie zrobilam,ostatnio moj Filip wogole nie spi w dzien,jedynie taka drzemka 15 min ale tylko raz,nie wiem po kim to ma bo my z mezem uwielbiamy spac
no i tak o wszystkim zapominam...
kolorowych snow :-)