reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

przepraszam ze sie nie odzywam,ale mam pewne problemy...i bardzo głupie mysli z którymi pozostaje mi sie zmierzyc dsamej

reklama
witam dziewczynki :rolleyes:

wyobraźcie sobie ,ze kupilam tylko sweterek i malemu kurteczke na wiosne:happy2:
ludzi masa,a mi sie nic nie podobalo:errr: chcialam spodnie sobie kupic ale dupa za duza:-D niby wrocilam do swojej wagi ,wchodze w stare rzeczy,ale ta figura juz taka inna jest,albo mi sie tylko tak wydaje:oo: w silesi jest taki fajny sklep z obuwiem chyba sie wawa nazywa i byly obnizki 50% a tam sa takie sliczne buty skurkowe i takie jedne mi sie podobaly ale na obcasie byly,a ja nie umiem w takich chodzic:baffled:

Domik moj lubi zakupy ale przez pierwsze 15 minut :-D
oj kobitko no to poszalalas:szok::-D ale cos od zycia sie nalezy :-)

Reghina sobie chcialam cos kupic,ale nic nie bylo:-) i chyba na golasa pojde :-D:szok::-D

wavejka no to Ci nie zazdroszcze tej nocki:baffled: ale tak jak dziewczyny mowia moze to jednorazowa noc,oby:-)
szarlotka pewnie zjedzona,pewnie pyszna byla:-D
A do gina lepiej sobie zadzwon,lepiej byc spokojnym niz sie zamartwiac.

Domik, a ty z czego chcesz sie odchudzac???chude to takie i jeszcze narzeka:-D

*Kasia* witamy Cie w naszym gronie,napewno Ci sie spodoba :-)

Layla nam zawsze mozesz sie wyzalic,z mila checia podniesiemy Cie na duchu i nie smutaj sie kochana,jezeli masz ochote to pisz co sie dzieje...

DomiK jestem rodowitą Zawiercianką :-p jeśli tak można napisać ;-):-D za panny mieszkałam na Blanowskiej to blisko Żabek a teraz mieszkam w Blanowicach.

Witam , witam moje kochane:-)
Moje dzieciaki śpią, a więc chwila dla siebie jest:-)

Kasia witam cię w naszej kompanii, fajnie że się nasze grono powiększa:-) To już druga osoba z Zawiercia jest :-) To miasto można powiedzieć jest mi bliskie bo chodziłam tam do szkoły , do technikum:-)

wavejka , oj to nie zazdroszczę ci nocki, mam nadzieję , że dzisiaj będzie lepiej i się w miarę wyspisz:-) Kurcze ja powiem wam szczerze , że nie wiem co to nieprzespane noce , moja Lena od urodzenia praktycznie przesypiała całą noc...w pierwszym miesiącu budziła się około 4 rano , doiła cycusia i dalej spać szła:-) Także można powiedzeć , że mnie los oszczędził:-)jesli chodzi o budzenie nocne:-)

DomiK to mówisz , że zaszalałaś:-) No i bardzo dobrze, trzeba się raz na jakiś czas wyluzować:-) Jeśli chodzi o obiadki , to ja też się muszę nagimnastykowąc , żeby wymyslić coś co będzie małej smakowało:-) Kupiłam ostatnio mrożony szpinak i dodaję do zupki warzywnej, zupka ma fajny zielony kolorek i wbrew pozorom jest naprawdę dobra:-)Moja Lena wcina:-)
I polecam ci jescze kurczaczka z jabłuszkiem i kaszką jaglaną, tez pychotka, gotujesz kawałek piersi, troszkę kaszki jaglanej , potem to miksujesz razem z kawałkiem jabłuszka:-)

Layla pamietaj , że nam się zawsze możesz wyżalić, jestesmy z tobą! :-)

Bibiana na pewno coś znajdziesz dla siebie ładnego , ja jak jadę z mężem na zakupy to prawie zawsze się kłócimy ,ale chyba faceci wszyscy tak mają:-) A jaki kupiłaś sweterek?Pochwal się:-)

Kochane muszę uciekać , bo mnie mąż na filma woła , będziemy ogladac 2012 , ponoć bardzo fajny jets:-) Pa!

Bibiana w centrum SO jest fajny sklep, ładne eleganckie rzeczy i tanie :szok:

kurde ubrałam wczoraj letnią kurtke i brakło mi jakieś 2cm żeby się dopiąć a na jesieni luźna była :zawstydzona/y::szok:

Witam dziewczyny

coś tu spokojnie i cicho dziś.
Bibiana ja wczoraj też byłam w Silesi ze swoimi chłopakami. Mąż wrócił z Włoch i zabrał nas na obiad:-), może gdzieś się minęłyśmy :)

DomiK jak będziesz w Dąbrowie daj znać to fajnie byłoby się gdzieś spotkać, tak wszystkie razem :0

Kasia witamy u nas :-)
Layla możesz na nas liczyć.

Chciałam Wam powiedzieć, że byłam w Takko w C.H. Pogoria i jest tam mnóstwo fajnych niedrogich ubranek dla dzieciaczków, po wypłacie będę tam szaleć. Oliwierowi musze kupić parę rzeczy na wiosnę i maleństwu też już coś kupię.
A tak poza tym to trochę deszczowo i pochmurno, ale ciepło i bez śniegu:-D
Właśnie zbieram się do lekarza po skierowania, a potem sprzątam. Mam dziś w sobie dużo energii, a u was to widziałam w sobotę ten zapał do porządków. Ja mam dziś zamiar dużo zrobić. Olek jutro do przedszkola a ja do pracy. Zostałam przyjęta do pracy na budowie do biura, do papierkowej roboty przy mężu;-). Jutro zaczynam.
Idę się pozbierać; odezwę się później. Miłego dzionka

witam :-D

cosmolady kurtka to pewnie po praniu sie skurczyla :yes::wink: no inaczej byc nie moze:-D

reghina sweterkiem pochwale sie pozniej,zrobie zdjecie i wrzuce ;-) a jak tam film,fajny???

wiecie co,musze sie do czegos przyznac:-) wczoraj robilam obiad,zapowiadal sie pysznie,ale mieso bylo chyba ze starego wola bo dusilam je juz 3 godz a one jeszcze gumowe:baffled: w koncu sie maz wkurzyl i powiedzial ze musimy cos na miescie zjesc bo on glodny:nerd: jak ja nie lubie jak cos mi nie wychodzi:-)

wiecie jaki mialam glupi sen,snilo mi sie ze bylam z Filipkiem na karuzeli i on tak stal na tych siedzeniach,karuzela sie krecila,a jemu glowka caly czas spadala na dol,nie umialam zatrzymac karuzeli,ona sie coraz szybciej krecila i myslalam ze filipkowi cos sie stanie,az nagle on wypadl z niej ale na szczescie go zlapalam...

Olimama chce Ci sie do pracy???ale gratuluje:-)
mozliwe ze sie spotkalysmy,chociaz ja mam dobra pamiec i pewnier bym cie poznala:-D
a wogole musze przyznac ze w silesi jest drogo,jak bylam w sobote na 3 stawach w katowicach to tam w smyku byly promocje i byl taki fajny komplet bluzka i spodnie za 25 zl a w silesi to samo za 35 zl tez z promocji.
olimama a gdzie jest ta pogoria??? chyba tam sie wybiore:-)

reklama
Cześć , wpadam na chwilkę bo mnie czas goni, dzisiaj mam dużo roboty:-)

olimama
no gratuluję nowej pracy , tylko nie pamiętaj żeby się za bardzo nie przemęczać:-) Ale to już mąż będzie miał na ciebie oko:-) Fajnie , też popracowałabym trochę , no ale może za jakieś 3 lata dopiero:-) Bo Leny do żłobka nie chce dawać ,a poza tym to nawet nie wiem czy byłby jakieś wolne miejsca, tak wszystko jest obstawione, że trudno się wcisnąć.

Bibiana film bardzo mi się podobał, efekty niesamowite , polecam!!:-) Ale poszłam spać dopiero po 1 w nocy , bo tak długo trwał i nie wyspałam się w związku z czym jestem dzisiaj trochę nie halo:-)
Pewnie ci było szkoda takiego pysznego obiadku a mąż się musiał smakiem obejść:-) Ale w koncu pewnie zjedliście cos dobrego na mieście , nie?:-) A znam to uczucie gdy się człowiek stara , pichci , doprawia:-)A tu zonk, nie wychodzi!! Też sie wtedy wkurzam !!:-) A u mnie na razie wiatr po garnkach hula , potem sie za obiad wezmę:-) Dziś pulpeciki w sosie pieczarkowym:-)
A snem sie nie przejmuj, mi sie tez takie glupoty czasem śnią:-)

Aha Pogoria jest u nas W Dąbrowie w Centrum:)

No , uciekam papa całusy:-D

Do góry