Hejka! :-)
Layla kochana mam nadzieję, że zmierzysz się z tymi myślami, ale jakbyś chciała nam się wyżalić to wal jak w dym! My Cię chętnie wysłuchamy i może coś doradzimy...
Bibiana tak to jest, że jak się nastawisz na zakup czegoś konkretnego to kupisz co innego :-) o to widzę, że jednak Twój mąż to typowy facet ;-)no ale szacun, że z Tobą pojechał
no fakt, zaszalałam, ale powiem Wam szczerze, że przydało mi się to, bo ostatnio się jakaś taka zgryźliwa zrobiłam i już mi przeszło :-) najlepsze są spontany, a nie takie zaplanowane imprezy, bo bardzo często okazują się niewypałem...
Kochana muszę troszkę brzuszka zrzucić, bo po ciąży co nieco zostało ;-)
Co do obiadku no to niestety czasem się tak zdarzy, że nie wyjdzie, przynajmniej Cię mąż na randkę na miasto zabrał
To jak się chcesz wybrać do Pogorii na zakupy to może się umówimy na spotkanko wtedy, bo tam jest park obok, to można dzieciaczki wziąć na spacerek (jak będzie ciepło oczywiście). Co Wy na to dziewczynki?
Kasia a chodziłaś może do Malczewskiej? Bo mój mąż tam chodził, więc może się znacie
Reghina Lenka to mały aniołeczek w takim razie, ja też nie mogę narzekać, bo Natalcia też ładnie śpi
Dziękuję za pomysły na obiadki dla małej :* Co do filmu 2012 to ja też słyszałam, że nawet fajny, ale że za długi
cosmolady ja też myślę, że kurtka się w praniu skurczyła :-);-):-)
olimama ale pracuś z Ciebie! Fajnie, że będziesz blisko męża
megicarpenter leż kochana leż, jeśli tylko możesz! Faktycznie coraz częściej się słyszy o poronieniach
lunia83 dobrze, że się odezwałaś, bo właśnie miałam pisać, gdzie się podziewasz! Masz troszkę do czytania, więc życzę miłej lektury ;-)
zakazana to czytaj nas regularnie, żebyś nie miała zaległości. My zrobiliśmy chrzest w październiku i mamy już z głowy. A robisz w domu czy w knajpce jakiejś?
Kurcze ale się rozpisałam, no ale chyba wszystkim odpisałam :-)