reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Czesc dziubaski ! :-) , bylam dzisiaj na spacerku z dziewuchami moimi i padam :) zaraz chyba ide lulu :), Laura caly spacer przespala, a byłysmy z 3 godzinki:D , amelka pojezdzila na rowerku a ja wygrzewalam sie na sloncu hehe :)

co do "imprez" nocnych z laura, to mamy je srednio co 2 dni :d, mala terrorystka nam rośnie, strasznie wymusza noszenie na rączkach

w poniedzialek jedziemy z mała do Zabrza na konsultacje kardiologiczna .. bo okazalo sie ze mala urodzila sie z mała wada serca tkzw przetrwałe krązenia płodowe ( ma niedomkniety przewod botalla i przeciek w przegrodzie miedzyprzedsionkowej) zobaczymy czy skieruja nas na zabieg zamkniecia botalla.. czy beda czekac na samoistne jego zamkniecie , moze sie uda.

my w swieta robimy chrzciny, i wlasnie dzisiaj uswiadomilam sobie ze jeszcze nic na nie nie kupione!, od ameli chrzciny robilismy w restauracji ale wynioslo to nas kupe kase (130 zl od osoby) a bylo osob 20 kilka bo moj K niestety ma dosc liczna rodzine!, wiec tym razem robimy w domu zobaczymy co z tego wyjdzie, az mi sie slabo robi na sama mysl :D

Buziaki dziewczyny !

reklama
witam witam :) własnie jakaś straszna cisza zapanowała tutaj :) chyba wszystkie porządki robią przed świetami :) hehe ja dzis myje okna :) tzn z pomocą siostry ale zobaczymy jak to będzie :)

pozdrawiam i ciesze sie ze wszystko u was w porządku :)

melduje sie na stanowisku:) zabiegana jestem,mały mi wstaje po 5 i ciagne nosem po ziemi:(

cosmolady-jak wygladaja spacery z Twoimi maluchami?bo ja sie wybieram jakos zapewne w weekend z moim,ale to czasami bywa sajgon,szczególnie jak widzi inne osoby,bo zaczyna szantazowac,zeby go na rece wziac. wiec nie wiem czy męża nie zwerbuje zeby jak cos wział malucha...

Layla jak idę bez wózka to Michał co chwilę chce żeby go na ręce brać, ale ostatnio go nie biorę a jak biorę mu rowerek to ładnie jedzie ale Majka ciągle się domaga że chce pojeździć. Od jutra ponoć ochłodzenie brrr....

no nic uciekam, jadę zaraz do babci

Cześć dziewczyneczki moje kochane!

Ja tylko na chwilkę bo usypiam małą i zaraz jedziemy na zakupy. Jesteśmy u moich rodziców na weekend, więc jakby było ładnie, to byśmy się na Kazimierz na spacerek wybrały, ale kurcze też słyszałam, że ma być ochłodzenie i ma padać :wściekła/y: kurcze akurat w weekend no!

Mnie nie ma na necie, bo mi się ładowarka od laptopa zepsuła i bateria mi już padła, więc nie mam jak do Was zaglądać w ciągu dnia :-( teraz siedzę na służbowym kompie mojego męża :-)

Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim, ale weszłam tylko na chwilkę, a poza tym mała mi się buntuje w łóżeczku...

wavejka bądź dobrej myśli, moja chrześnica też miała taką małą wadę i się wchłonęło samo :tak: ale widzę, że jesteś optymistką - to dobrze :happy2: trzymam kciuki!!!

Jak dam radę to zajrzę jutro,
dobranoc mamuśki kochane :sorry2:

Witajcie moje piękne:-)
U mnie ostatnio brak czasu , dopadła mnie gorączka świątecznych porządków, a poza tym taka ładna pogoda to prawie pół dnia siedzimy na dworze, żeby korzystać ze słoneczka:-)

Jutro wybieramy się z mężem na zakupy do jakiegoś marketu,hmm uwielbiam zakupy:-)
Muszę pokupować prezenty na zajączka dla rodziców i synka, bo dla Leny juz kupiłam taką kulę Fisher Price do nauki raczkowania:-) A dla męża mam nowy portfel , ale cicho sza , to niespodzianka:-)
A ja pewnie dostanę ksiażkę z dedykacją, bo co roku dostaję:-)

wavejka
ja mogę ci napisać to samo co dziewczyny żebyś nie martwiła się na zapas, och ja wiem że w takich sytuacjach wyobraznia pracuje jak szalona, jak juz będziesz po tych konsultacjach to daj koniecznie znać!:-)
Ja robiłam chrzciny w domu i powiem ci że nie było zle , nie wiem ile będziesz miała gości , bo ja miałam 12 osób , same najbliższe osoby i chrzestni. Fajnie było , miałam luza , jak mała chciała lulać to dałam ją do sypialni i spokojnie spała,a w lokalu nie byłoby takiego luksusu.

megicarpenter u mnie okna jeszcze w lesie i wcale mnie nie ciągnie żeby je umyć:-) Ja nie wiem , chyba męża zagonię do tego:-) Ja mieszkam na 6 pietrze w dodatku mam lęk wysokości i jak sobie pomysle że będę musiała stanąć na krzesełku żeby dosięgnąc do okna to mi sie niefajnie robi:-)

Uciekam kochane:-) Pa :-)

ja mieszkam na 10 piętrze ale mojej siostrze to nie przeszkodziło i są już umyte :) i firanki zawieszone :) my chrzcin na pewno nie bedziemy robic u siebie beda albo u teściów albo u moich rodziców i najbliższej rodziny będzie z 40 osób :) hehe jakoś się przeżyje :)

a dziś kurcze tak pochmurnie :( aż szkoda takiej ładnej pogody mam nadzieje ze w święta będzie ładnie :)

pozdrawiam kochane kobietki !!!

Ho ho to u ciebie będą mega chrzciny z przytupem:-D To będziecie świętować, ale najpierw narodziny synusia:-) I to juz niedługo:-)

Jak wam minęła sobota kobietki? Bo ja dzisiaj nigdzie nie byłam, sprzątania ciąg dalszy...kupiłam ładna palemke i jutro wyślę synka żeby poświęcił..no i niedługo świeta:-) Fajnie:-) Tylko żeby pogoda ładna nam wróćiła:-) Całuski:-)

hej

ja tylko chciałam zameldować, że nie będzie mnie przez jakiś czas... niestety ale ładowarka od laptopa odmówiła posłuszeństwa. Będę jak przyślą mi z chin :-D

reklama
Cześć mamuśki!

cosmolady to chyba jakiś wirus te ładowarki atakuje, bo ja mam podobną sytuację :-)na szczęście jest jeszcze komp męża.

Reghina sobota minęła jak zwykle za szybko. Najpierw zakupki, potem sprzątanko, a wieczorkiem spotkanko towarzyskie w babskim gronie :tak:tylko Natalcia chyba czuła, że mama się gdzieś wybiera, bo nie chciała zasnąć i walczyła do upadłego :happy2:no ale wreszcie poległa i pojechałam :-D
Pochwal się kochana co kupiłaś w markecie :tak:

Coś tu bardzo cichutko ostatnio...oj dziewczynki nieładnie :no:Mam nadzieję, że liczba postów się zwiększy jutro, żebym miała co czytać wieczorem :-p

Pa kochane i piszcie!

Do góry