reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Mała mi szybko zasnęła, więc weszłam na chwilkę jeszcze :-)

No jasne wpadajcie, tyle tylko, że ja w ten weekend w Zawierciu siedzę :-(

zakazana ja całe życie mieszkałam w Dąbrowie (no prawie całe) i teraz się przeniosłam za mężem do Zawiercia, ale w Dąbrowie bywam co dwa tygodnie albo częściej, więc pozwoliłam sobie się tu zadomowić :-) a może nam się pokażesz? Albo podaj namiary na nk - jak nie chcesz na forum to na priv.

megicarpenter taki mąż to skarb, mój w kuchni to tylko kanapki zrobi, ale zawsze coś ;-)

Bibiana a ile Filipek ma, bo zapomniałam? Po tym co piszesz to możliwe, że ząbki idą. Słyszałam o przypadkach, gdzie czteromiesięcznemu dziecku ząbki wychodziły. Ale możliwe, że po prostu musiał se pomarudzić :-p

megicarpenter dołączam do Ciebie i też idę leżeć :happy2:

reklama
aaa...pare dni temu na allegro trafilam na aukcje pewnej ksiazki "pozegnanie z pieluchami"weszlam na taka stronke http://www.bezpieluch.pl/no i zobaczylam filmik jak 4 miesieczne dziecko sika do nocniczka,no poprostu nie wierzylam wlasny oczom,no i od wczoraj staram sie rozszyfrowac kiedy moj babel wola ze chce siku,no i dzis chyba odgadlam:-) wzielam sciaglam pieluche i poszlam z nim do lazienki i moj Filipek sie wysikal a za chwile zrobil kupke do wanny :baffled: ale powiem wam ze wczesniej uwazalam ze jak kobietki ucza 8 miesieczne dzieci na nocniczku robic siusiu to ze takie dziecko nic z tego nie rozumie,a tu sie okazuje ze nasze dzieciaki kazdego dnia tak jak wolaja o jedzenie tak tez wolaja ze musza siku,ale przekonam sie do tego w 100% jak za kazdym razem uda mi sie uchwycic ten moment :-D
jestem pod wrazeniem :-D

Reghina a z ciebie to fajna laseczka,wogole nie widac ze dziecko urodzilas,a w ciazy wygladalas rewelacyjnie :-) ciekawa jestem czy ugotowalas dzis obiad???
a i Twoje dzieciaki sa sliczne :-D

i byłam na tej siłowni,wycisk sobie dałam przez ponad godzinke,ale czuje sie super!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was piękne boginie:-)
U mnie masakra ,dopiero teraz sobie siadłam i na spokojnie mogę poczytać co takiego ciekawego napisałyście:-)

Bibiana ale kochany ten twój synuś, fajny bobasek:-) Hehe , no masz rację urodziłam dwójkę dzieciaczków i nic nie widać , a ja nie miałabym nic przeciwko gdyby było widać:-) Bardzo chcę przytyć tu i ówdzie ale masakrycznie cięzko jest:-) A widziałam na zdjęciu , że masz kolczyka w brwi, super to wygląda, pasuje tobie:-) Ja miałam w pępku , ale w ciazy musiałam ściagnąc i mi się zgubił:baffled:
Wiesz moja córcia się śliniła i pchała rączki do buzi gdzieś od 3 miesiąca i do tej pory tak ma, wszyscy mówili mi "ząbki jej idą" , a do tej pory w buzi nic się nie bieli:-) Ja sie trochę martwię już no bo 9 miesięcy to chyba już najwyzszy czas:baffled:
A jesli chodzi o obiadek to... jutro na pewno coś upichcę, już postanowiłam , może będzie rybka:-) hehe:-)

zakazana w taki razie wbijaj do Dąbrowy jak najszybciej, na Alejach jest bardzo fajne osiedle , bywam tam często:-)

DomiK moja Lena też miała etap plucia zupkami , pluła jak lama:-) Gerberkami też:-)
Ale jakoś jej przeszło z dnia na dzień i teraz wszystko wcina jak leci, a u nas hitową zupka jest zupka z buraczka, Lena uwielbia:-) I krupniczek na kaszce jaglanej:-)

Layla super , że się wyszalałaś na siłowni, taki mega wycisk wywiewa wszystkie smutne mysli z głowy:-)

Narka:-)

Reghina ja właśnie dziś jadę na Aleje do teściów :)

powiem Wam szczerze że dziś Was przeczytałam ale jeszcze nie kojarze która co i jak :p wybaczcie ;)

poranne wymioty mnie wykańczają :p a tu mam tyle sprzatania że jak tylko na to spojrzę to mi się odechcewa :p

oki lecę mamuśki porobić cosik

miłego weekendu :) :)

a co do siusiania na nocnik to moje kochanie czasem zrobi sisi za to kupke do pieluchy już nie umię i musi na nocnik! a zaczęłam go sadzać na nocnik odkąd potrafił sam sztywno siedzieć. początkowo się bał nocnika bo mu dupka wpadała (bo moje kochanie to chudzina straszna :p ) ale już sie przyzwyczaił i nawet polubił :-)

reklama
Do góry