reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Wróciłam i wszystko jest ok. W poniedziałek mam przyjść do lekarza, ale do gabinetu w przychodni na fundusz i da mi wszystkie skierowania, żebym niemusiała płacić za żadne badania:-) Jestem spokojna i szczęsliwa, idę skończyć obiad i wracam.

reklama
Witam nową mamuśke:-)
Olimama ciesze sie ze wszystko wporzadku,no i ze lekarz da ci skierowanie na wszystkie badania :-)

Zrobilam dzis pyszny obiadek,heh jednak len nie byl silniejszy choc przyznam ze juz mnie dopadal:-D

Kochaniutkie ja na chwilkę, bo zaraz muszę odwieźć małżonka na popijawę :-) Umówił się z kumplami, których nie wiedział parę ładnych lat. No a ja sobie zrobię wieczorek panieński ;-)

Byłam z Natalcią u lekarza i na szczęście to tylko katarek!!! Ulżyło mi, bo teraz tyle tych choróbsk wokoło.
Ale kurcze mała mi nie chce jeść moich obiadków, ugotowałam jej zupkę i nic, pluła na całego :-( A gerberka wcina jak szalona. Gdzieś wyczytałam, żeby dodać sok jabłkowy, ale też nie pomógł :-( Dziewczynki doradźcie mi coś please!! Dzisiaj się wycwaniłam i dałam pól gerberka i pół mojej zupki i zjadła cwaniara :confused:

olimama to super, że wszystko w porządku! Bardzo się cieszę, że masz dla nas dobre wiadomości :-)

zakazana witam i zachęcam do rozmowy. Na pewno Ci się u nas spodoba :tak:dziewczynki są pozytywnie zakręcone i zawsze można liczyć na ciepłe słowo i poradę.
A gdzie dokładnie w Dąbrowie będziesz mieszkała? Gratuluję fasolki i życzę spokojnej ciąży, szczególnie, że masz już jednego dzieciaczka, więc pewnie zalatana jesteś.

Dzisiaj już chyba nie będę na necie, więc miłego wieczorku i do juterka :happy2:

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam dziewczyny za tak miłe przywitanie :)

ja zaganiana tylko troszke jestem DOMIK na szczęście moje dziecko w dzień to aniołek za to noca nadrabia hehe ale i tak jest najwspanialszy na świecie :p :p

a ja będę mieszkać na Alejach :)

Haaa DOMIK widzę że nasze pociechy sa w tym samym wieku mój Krystianek ma 8 miesięcy i 23 dni :-)

niestety nie pomoge Ci jeśli chodzi o karmienie bo moje serce zje wszystko! Bez względu czy to słoiczek czy to moja zupka paskudna szpinakowa :-)

trzymam kciuki by Natalka pięknie zaczęła jeść Twoje pyszności :)
a Ty skąd jesteś DOMIk?

zakazana witam serdecznie i gratuluje drugiego maleństwa :) na pewno sie tutaj zadomowisz :)

olimama to super !! ze wszystko jest wporządku ogromnie sie ciesze :) :):)

ps. a ja dzisiaj nie gotowałam obiadu, choc uwielbiam gotować :) , a poza tym mój mąż jak ma czas to sam gotuje dla mnie i dla siebie :) :)

Domik to my sie do ciebie na babski comber wbijamy :-D
dobrze ze to tylko katarek u Natalci,oby szybko przeszedl :-)
a co do jedzenia to moze sie przyzwyczaila do gerberkow,inna konsystencja...no nie wiem,ale jak mowisz ze pol na pol zjadla,to moze przez jakis czas jej tak mieszaj ale z czasem zmniejszajac ilosc gerberka....moze pomoze:-)

megicarpenter ale masz dobrego meza :-)moj tez czasem gotuje ale jak on sie wezmie za gotowanie o godz 10 to skonczy o 17 :-D
no ale maz musi dbac o mamusie i dzidziusia co by rosnal jak na drozdzach:-D

dzisiaj moj Filipek cos marudny,kolezanka mi dzis powiedziala ze chyba zeby mu ida,bo "gryzie"smoka od butli,ciagle wsadza palec do buzi i tez go gryzie,a jak daje smoka to wypluwa i znow paluchy wsadza....jejku ja mam nadzieje ze to nie to....za szybko troche:-(

reklama
bardzo dobry jest też w marudzeniu :) a gotuje najczęsciej jak jest sam głodny :)

potrafi mnie zrozumieć :) ten mój kochany mąż :) zwłaszcza jak jestem bardzo zmęczona :)

może Filipek zmęczony poprostu :) albo taki dzien ?:)

pozdrawiam wszystkie i ide leżec :)

Do góry