reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Witam,
ja jestem z Dąbrowy Górniczej, moja koleżanka chodziła na hute do dr Potępy i była bardzo zadowolona. O tym, że jest dobra świadczą też długie terminy do niej choć do pozostałych trzech lekarek można sie szybko dostać.

reklama
agniesica80 witaj:)

Wiecie co jesli chodzi o dr Potepe to ja teraz własnie do niej chodzę na Hucie Katowice przyjmuje w przychodni...nie wiem czy jest dobra w prowadzeniu ciąży, bo w ciązy chodziłam do dr Jackiewicza, tez na Hucie przyjmował- super lekarz i bardzo żałuje że juz nie pracuje tam...

a ja do dr. Agnieszki Potepy chodzilam na poczatku ciązy z Amelia i bylam mega niezadowolona, calkowicie zignorowala moje krwawienia w 10 tygodniu, zmienilam szybko lekarza . Ale za to moja kolezanka prowadzila u niej 2 ciaze i była zadowolonA;)

Reghina ja też chodziłam do dr. Jackiewicza, leczyłam się u niego przez ok 15lat i prowadził pierwszą moją ciążę. Byłam bardzo z niego zadowolona i brakuje mi go. Teraz chodzę do dr.Bieniec i średnio jestem z niej zadowolona.

wavejka ja też mam kolezankę , której dr Potępa prowadziła ciąże i też bardzo ją chwaliła, tak więc różne sa opinie:) Ja u niej byłam dopiero raz, ale bardzo sympatyczne wrażenie na mnie zrobiła)

agniesica oj ja też bardzo żałuję że dr Jackiewicz odszedł z Huty, byl super lekarzem, miał świetne podejście do pacjentek , umiał zażartować , uśmiechnąć się..a dr Bieniec, wiem że przyjmuje tam taka , ale nie słyszałam nic o niej , to chyba jakaś starsza babeczka?

pewnie sie juz doczekac nie mozecie kiedy w tym łozeczku bedzie nowy lokator:)

faktycznie, już się nie możemy doczekać :-) ale pocieszamy się faktem, że z każdym dniem coraz bliżej ;-)

Ja z dr Potępy jestem bardzo zadowolona, ale jak mawia mój Mąż, ile ludzi tyle opinii :-) poza tym u nas o wyborze lekarza w pewien sposób zdecydował los, bo szukaliśmy na szybko lekarza, żeby już potwierdzić, bo akurat dostałam pracę i musieliśmy wiedzieć na czym stoimy. I chociaż na Hutę był bardzo odległy termin, poszliśmy do niej prywatnie, a potem do przychodni...
Co do dr Jackiewicza... Nigdy u niego nie byłam, ale słyszałam od koleżanki, że jest raczej średni, sama zastanawiała się nad zmianą na innego, bo on jej nie umiał pomóc (ma zespól policystycznych jajników) i w dodatku podrywacz... ale to opinia jednej osoby...
Ja do niego dzwoniłam umówić się prywatnie i powiedziałam, że chodzi o potwierdzenie ciąży, to mi powiedział, że w 5 tygodniu jedynie test, bo żadne usg nie wykaże ciąży. Następnego dnia byłam u dr Potępy i bez problemu zobaczyła pęcherzyk... Także nie mam do niego zbyt wielkiego przekonania...

Zonka, zwyczajnie mialas szczescie. Bardzo rzadko w tak wczesnej ciazy na USG widac cokolwiek. Chyba lepiej, ze tak Ci powiedzial, bo gdybys poszla na prywatna wizyte i zaplacilabys gruba kase za wizyte+badanie+USG i nie byloby nic widac, to dopiero bys po nim jechala.
Ale co do samych lekarzy sie nie wypowiem, bo nie znam zadnego z DG.

ja tez mialam usg na bardzo poczatkowm etapie ciazy i widac taka mala kuleczkę... ale ja nie byłam u tych lekarzy wiec nie mam opinii ..

ktos tu pisał ze jest z bedzina badz czeladzi ...

ja mieszkalam w bedzinie -grodzcu i tam mieszkaja moi rodzice ... wiec mamusie gdyby cos jak bede to mozemy wybrac sie na wspolny spracer

zonka teraz to już poleci z górki, ani się obejrzycie kiedy będziecie we trójkę:) A wasze zycie nabierze zupełnie innej wartości:)
Jesli chodzi o dr Jackiewicza to hmm ginekolog i podrywacz to ciekawe połączenie:p

reklama
Do góry