reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Z S-ca jestem ja, Megi i Cosmo- wszystkie okolice Kazimierza. Chociaz ja chwilowo jestem w Centrum.

U nas OK, dzis bylam na przyspieszonej kontroli pologowej u gina, bo nie wyjeli mi w szpitalu wszystkich szwow :wściekła/y: Ale juz usuniete.
Tomaszek spokojny, zdrowy- maly aniolek. Z kazdym dniem zdobywa nowe umiejetnosci i doskonali juz nabyte. Taki moj maly zarloczek.

reklama
klimontow

madie to fajnie ze z synkiem okej, no chlopcy to takie male zarloczki;-), moj teraz dopiero zaczyna foszkowac z jedzeniem... ale wazy prawie 11kg wiec jestem spokojna

Nic się nie dzieje... Maluszek ma się dobrze, momentami stara się wykopać sobie wyjście na świat, a uspokoić może go tylko Mężuś :-) tylko jakoś się w czasie nie zgrali, bo Mały kopie rano, a Mąż ma teraz w pracy ranki :-D
Powoli staram się nadrobić braki w wadze... A w poniedziałek znowu lekarz...

Jednym słowem nuda...

A jak tam u Was?

witajcie

nie ma co sie przejmowac, przeciez moj mlody zaczal siadac jak mial jakies 8 miechow, a dziecko ktore samo nie siada nie powinno siedziec, wiec nie wiem w czym problem, glupia baba i tyyyle...

nie mam jakos weny zeby cos skrobnac ale czytam czytam... jakos na nic weny nie ma ostanio, wiosno przybywaj!!!! ;-)

no, glupia, ale nie zaszczepila :(

Witam mamusie. Niestety nie miałam czasu żeby popisać bo mam sesje :-(
Moja córeczka ma 6,5 miesiąca i sama nie siada, jedynie jak się ją posadzi ale jeszcze nie siedzi całkiem stabilnie a mama i tata to jeszcze nie mówi :-)

czy są jakieś mamusie z Sosnowca i z jakiej dzielnicy?? pytam bo muszę chodzić sama na spacerki :-(

ja szukam z DG, też na spaceki :D

a więc 14 bylismy u neurologa w ogóle jakas poronioa baba zaczęła machac Sebkiem, ten sie przeraził rozpłakal i na tym bylo koniec badania bo leżal jak kloda wiec pani doktor stwierdzila, ze cos jest nie teges boze jakich my mamy lekarzy porazka...

W Polsce trafić na dobrego lekarza praktycznie graniczy z cudem... Jeszcze pół biedy jeśli chodzi o dorosłego, ale o dziecko? Masakra...

Pajkaa trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i szybko.

A u nas powoli zaczynamy odliczać czas...

reklama
Do góry